Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kontrázz rá! Van nagyobb szívás?

Kontrázz rá! Van nagyobb szívás?

Figyelt kérdés

Múlt pénteken a párom három év kapcsolat után összejött a legjobb barátnőmmel, persze nem tőlük tudtam meg. Azóta itthon ülök, nem eszem, nem alszom. Jövő héten kisérettségi, tételem még nincs, tanulni sem tanultam. Az OKTV harmadik fordulójáról 2 ponttal lecsúsztam, így lehet, hogy nem vesznek fel arra az egyetemre, ahova legjobban akartam menni. Nagyanyám azt mondja, megérdemlem (a szakítást, holott semmi előjel nélkül egyik napról a másikra történt), és hogy ki fognak rúgni a suliból emiatt a hét hiányzás miatt, nagyapám azt mondja nem vagyok őszinte, amiért nem vele akarom megbeszélni a problémáim, teljesen rám szálltak, naponta felhívnak 5-6szor cseszegetés jelleggel (és nem a kedves fajtából). Anyám tegnap jött vissza egy egy hónapos külföldi útról a pasijával, le se szarta mi van velem, elhúzott aludni, mert ő fáradt, ma meg sírt nekem, hogy ő tudja hogy nagyon fáj nekem, de neki sem mindig jó, mert haza kellett jönnie, és ilyen rossz, mert most pár napig nem látja a pasiját, és erről hallgattam, ahogy sír konkréten, egy órát. Aztán jön, hogy majd a jóga megoldja úgyis.

Apám el van tűnve, mert minden létező banknak tartozik 2-3 millióval, akik persze rajtunk keresik.

Te mitől szívsz most?

2010. márc. 11. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fu te nagyon szegeny most sajnallak eleg szar lehet.
2010. márc. 12. 16:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen? Neki is elég sz@r, de akkor ezt hallgasd: (ez a kérdés épp kapóra jött)

Ma reggel, amíg begyalogoltam az iskolába, találkoztam egy pedofil álltattal, és úgy tudtam lerázni, hogy be kellett csengetnem egy idegen házba, ahol az se tudtam ki lakik. Akkor ott szerencsém volt, mert egy öreg néni volt otthon, de azután mivel majd be sz@rtam a félelemtől, az első 2 órát ellógtam, így kigyűlt a szaktanárim, amiből az osztályfőnökim. Oké, bementem 3, órára, és mit látok a biciklitárolóban? A "pasim" csókolózik az egyik osztálytársammal. Mint utóbb kiderült, azt hitték, hogy nem jövök ma suliba, mert beteg lettem. Szétbőgtem az agyamat, be se mentem az órákra, csak a budiban bőgtem, erre hallom hogy kopogtatnak a fülkébe. Jött az igazgató, hogy miért lógok, és erre behívatott magához, hogy elege van a viselkedéseből, és felhívatta az anyámat, hogy sürgősen beszélni kell. Anyu jött, megtudta hogy kaptam egy osztályfőnökit, meg még azt is végighallgatta, hogy za igazgató fél órát papol rólam. Jó oké. Akkor anyám visszament dolgozni, én meg azt mondtam hogy bemegyek 6. órára. Pedig nem mentem, mert ellógtam. Felmentem a városba. Esett a hó. Még depisebb lettem. Gondoltam bemegyek Tescóba, ott úgyis jó sok hely van, senki nem fog b&szaltni. Épp a sminkeknél bőgtem, amikor megláttam apámat, épp vásásrolt valamit. Közelebb megyek, meglátom hogy óvszer volt az. Úgy rohantam ki a világból, hogy vissza se néztem. AZután megvártam bnőmet a házánál, gondoltam hogy majd ő felvidít egy kicsit, erre bejelenti, hogy már nagyon elege van abból, hogy mindig engem próbáljon rendbehzni, és hogy most nem ér rá, utánna elzavart. Jó, akkor úgy döntöttem, hogy leszarom. Elmentem vagy pár uccánnyit, leültem egy fal tövébe, és kb 3 óráig ott szanaszét bőgtem a fejemet, azután hazajöttem, és teljesen ki avgyok merülve. Most is sírok. A pasim, a bnőm, apám is. Komolyan gondolkozok rajta, hogy.....

2010. márc. 12. 20:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, valami front van, nekem is csak annyit mondott a barátnőm hogy őt ez most nem érdekli.
2010. márc. 13. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!