Kontrázz rá! Van nagyobb szívás?
Múlt pénteken a párom három év kapcsolat után összejött a legjobb barátnőmmel, persze nem tőlük tudtam meg. Azóta itthon ülök, nem eszem, nem alszom. Jövő héten kisérettségi, tételem még nincs, tanulni sem tanultam. Az OKTV harmadik fordulójáról 2 ponttal lecsúsztam, így lehet, hogy nem vesznek fel arra az egyetemre, ahova legjobban akartam menni. Nagyanyám azt mondja, megérdemlem (a szakítást, holott semmi előjel nélkül egyik napról a másikra történt), és hogy ki fognak rúgni a suliból emiatt a hét hiányzás miatt, nagyapám azt mondja nem vagyok őszinte, amiért nem vele akarom megbeszélni a problémáim, teljesen rám szálltak, naponta felhívnak 5-6szor cseszegetés jelleggel (és nem a kedves fajtából). Anyám tegnap jött vissza egy egy hónapos külföldi útról a pasijával, le se szarta mi van velem, elhúzott aludni, mert ő fáradt, ma meg sírt nekem, hogy ő tudja hogy nagyon fáj nekem, de neki sem mindig jó, mert haza kellett jönnie, és ilyen rossz, mert most pár napig nem látja a pasiját, és erről hallgattam, ahogy sír konkréten, egy órát. Aztán jön, hogy majd a jóga megoldja úgyis.
Apám el van tűnve, mert minden létező banknak tartozik 2-3 millióval, akik persze rajtunk keresik.
Te mitől szívsz most?
13:19-es vagyok..
Természetesen együtt érzek veled, és hát sok sikert a kilábalásból. Gyógyszer nincs rá, de szerintem ne is keresgélj, mert könnyen találhatsz olyat, ami gyors segítséget hozhat, de aztán nehéz kilépni belőle..
13:29!
Ezt hogy érted? kifejtenéd bővebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!