Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha valakit piszkálnak, miért...

Ha valakit piszkálnak, miért mondják azt, hogy hagyja figyelmen kívül?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy 10-en kedvelnek, és 1 valaki utál, épp ellenkezőleg.... egyedül vagy, mindenki utál, piszkál, megvet, figyelmen kívül hagy.. ezt hogy hagyjam figyelmen kívül, hogy ha ilyenkor senkihez nem tudok fordulni? És nem arról van szó, hogy velem ez van most, most már hálisten nem, de régen egyszer volt olyan hogy az egész fölső tagozat ezt csinálta velem, és akkor is azt mondták nekem a hozzátartozóim, hogy hagyjam figyelmen kívül.... de ha szószerint mindenki ellened van, ezt hogy tudod figyelmen kívül hagyni? Veletek volt már ilyen? Ha igen, hogy oldottátok meg hogy ne legyen ez?
2015. aug. 29. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
erőszak erőszakot szül
2015. aug. 29. 18:01
 2/3 anonim válasza:
Sajnos van hogy az ember olyanok közé kerül akik éretlenek és szekálják. De ha reagálsz rá, például sírva fakadsz, elmenekülsz, vagy épp visszatámadsz akkor azzal még olajat öntesz a tűzre. Szórakoztatóbb lesz téged szekálni. Ha nem túl szórakoztató akkor enyhülhet a nyomás, vagy legalább nem lesz rosszabb. Én megmaradtam különcnek :D és ahogy idősebb lettem találtam olyat aki elfogad. A hugom viszont pl. éveken át majmolta a többieket, azokat akik szekálták próbált belesimulni a közösségbe, és végülis sikerült, már nem szekálják.
2015. aug. 29. 18:22
 3/3 anonim válasza:
Én személy szerint neki mentem teljes erőmmel annak aki szekált én nem hagytam magam bár ez embertől függ a félelmet könnyen dühé lehet formálni és ebből fegyvert.
2015. szept. 2. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!