Szereted a családod?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 20:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Imádom a családomat, bármit megtennék értük. Még a kis idegesítő mindenlében kanál öcsémet is. Ami azt illeti kifejezetten családcentrikus vagyok. szégyen vagy nem, de ha választhatnék, hogy a barátaimmal mehetnék nyaralni vagy a családommal gondolkodás nélkül a családot választanám. és egyébként már több baráti összejövetelt lemondtam családi programok miatt. Pedig egyáltalán nem kényeztetnek el! És hidd el eljön az idő, hogy te is szereted majd a családodat, sőt bármit mondasz nézz mélyebben magadba és rájössz, hogy most is szereted őket.
2010. márc. 19. 20:45
 22/27 A kérdező kommentje:
egy csajjal találkoztunk egy szombaton, apa elkezdi joltanulok meg minden mehetek jövőhéten...jó kitanulom a belem mindeből 5ös 4es és nem visz el... ez volt 5 hétig most ott járunk h nem is szólok hozzájuk..szerintetek ez normális???
2010. márc. 19. 21:54
 23/27 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a családom csak nem esem túlzásokba. Kb. úgy élek velük, hogy ez nekem jó, de már várom, hogy saját talpra álljak, és én is elérjek valamit az életemben, ne a nyakukon legyek. Ők biztos nem így gondolják de én igen. Nem kell oda lenned a szüleiddel, egyet érteni sem, de azért tényleg tőlük függsz egyelőre. Addig meg ha őket nem is, de ezt a köteléket tartsd tiszteletbe. Csak nagyon kevés ember kapja meg amit kitalál, és még akkor sem biztos, hogy azt kapja amire igazán szüksége lenne, szóval szerintem ne sajnáld, hogy mi nem jó, inkább fogd fel pozitívan mi a jó az életedben. Például megteheted hogy msnez, nem kell kimenned helyette kapálni vagy ásni. Azért így kicsit talán jobban hangzik az egész.
2010. márc. 21. 17:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Félig: A szüleimmel nem jövök ki valami jól folyton mindig megmondják mit csináljak plussz nem engednek el sehova se! Őket nem szeretem max néha amikor nincsenek otthon vagy éppen normálisak! Van 3 tesom egy hugom és két nővérem: A hugumat és a legnagyobbik nővéremet szeretem de a másik nővérem pont olyan mint a szüleim! Sokszor úgy érzem mintha két anyám és egy apám lenne! Elég idegesítő folyton ellenőrzés allatt állni!
2010. ápr. 10. 17:13
 25/27 anonim ***** válasza:
én szeretem őket :)
2010. júl. 9. 13:55
 26/27 anonim válasza:
szánalmas kérdés.. 14 kis p*cs semmit nem tud még...
2010. júl. 12. 18:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Persze. Főleg egy kis sült krumplival.
2010. júl. 13. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!