Szereted a családod?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 20:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ideje tisztázni, ki hány kiló :)
2010. márc. 11. 01:03
 12/27 anonim ***** válasza:
Hidd el a szülőknek ez a dolga.:) Egyébként meg nagyon imádom a családom :D
2010. márc. 11. 14:01
 13/27 A kérdező kommentje:
az h megkeserítsék az életemet??o.O
2010. márc. 11. 14:18
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem keserítik meg. Lehet, hogy furán hangzik, de nevelnek. Majd a te gyerekedet is fogod biztos nevelni, nem? Biztos, hogy csak jót akarnak neked! :D
2010. márc. 11. 14:47
 15/27 anonim ***** válasza:
83%
Kíváncsi lennék, hány éves vagy. Mert elég furcsán beszélsz. Legalábbis úgy, mint egy elkényeztetett 14 éves kisgyerek. A szüleid mennyi mindent tetted már meg érted? Ruháznak, fizetik a netet, hogy elmondhasd, hogy neked otthon van net, tudj msn-ezni. Miattad dolgoznak, hogy legyen miből chipset venni, McDonald's-be menni, és egyáltalán zsebpénzt adni. Meg fizetni az általad használt áramot, fogyasztást. Ezen kívül kíváncsi lennék, hogy akkor is ezt mondanád-e, hogy nem szereted őket, ha egy összeroncsolódott gépkocsiból húznák ki őket lefejezve egy vonat alól. Elnézést a morbid példáért, de megkívánja, mert elég furcsa, hogy mennyien nem ismerik fel a megfoghatatlan, nem anyagias szeretetet.
2010. márc. 11. 14:52
 16/27 anonim ***** válasza:
56%

Nem kell szeretned őket!

Csak el kell viselni őket!!

Nekem sok/sok órába és sok/sok pénzbe került, mire erre rájöttem. A pénzt a pszichológusom kapta, de nem panaszkodok, mert azóta jobban érzem magam.

Neked most ingyen adtam tanácsot.

2010. márc. 13. 21:20
 17/27 A kérdező kommentje:

utolsó mennyire igazad van:)

köszönöm:)

2010. márc. 14. 07:00
 18/27 anonim ***** válasza:

Imádom őket ( apa, anya, öcsi, nagyszülők, nagybáty) mert rajtuk kívül senkis sincs, csak pár felszínes haver, de hát ők egyenlők a nullával, pasim sincs...

Imádom őket csak néha ha valamelyik ideges az általában mindig rajtam tölti ki a dühét, de nem haragszom mert legalább ők foglalkoznak velem szeretnek és bármit megtesznek értem, amiért én csak hálás lehetek. Igaz engem is elég rövid pórázon tartanak( majdnem mindenbe beleszólnak) de szeretnek engem és én is őket, és borzasztóan félek hogy mi lesz velem majd haláluk után mert akkor már senkim sem lesz :(

17/L

2010. márc. 15. 15:53
 19/27 anonim ***** válasza:
Buta vagy, ha emiatt nem szereted a családodat. Látszik, hogy még nagyon gyerek vagy. Ők a családod! A javadat akarják!
2010. márc. 19. 14:30
 20/27 anonim ***** válasza:
Igen, szeretem őket.
2010. márc. 19. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!