Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy legyek népszerű a csajok...

Hogy legyek népszerű a csajok körébe? :D

Figyelt kérdés
17 vagyok.....
2010. márc. 10. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. márc. 10. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

1. Vegyél motort. Legalább 250 ccm-est.

2. 2 kg hajzselé.

3. Legyél bunkó.

4. Minden hétvégén legyél részeg, füvezz.

2010. márc. 10. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
46%

előzőnek igaza van, de csak részben.

1. vegyél motort, legalább 250est, de arcoskodj vele, hogy te 50es papírral vezeted

2. 5kiló hajzselé

3. keménykedj

4. légy bun

5. csinálj úgy, mint aki ért mindenhez

2010. márc. 10. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem a helyes sorrend az ez:

1.Legyél nagyon bunkó

2.Vegyél szűk farmer nadrágokat

3.Zselézd fel a hajad mindennap

4.Szólj be minden tanárnak,de ha lehet úgy szólj be,hogy jól kib.sszanak veled,hogy egyest kapj,és akkor biztos te leszel a király!

5.Beszélj a WOW-ról,a CoD2-ről,a CoD4-ről

6.Mindennap vagy mindenhéten más csajjal járj

7.Ne legyél szerelmes,csak a sz.xre hajts

8.Dicsekedj a barátaidnak a f....d méretével,mikor ott vannak a csajok is!És hangosan beszélj,hogy ők jól hallják!

..."Izmos kockahas,üres fej,gondos bőr és kék szemek..."

NÁLAM NINCSEN SZERENCSÉÉÉD:D:D

2010. márc. 10. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Úristen! Az előző komikat tuti h fiúk írták!! Jobb ha rám hallgatsz én lányból vagyok. :)

1.Nem érdekel h egy fiúnak van-e motorja vagy sem.

2.Hajzselé egyenesen taszít.

3.Aki sűrűn váltogatja a k****kat meg a pláza****ákat azokkal alapból szóba se állok.

4.A nagymenő, bunkó arcoskjódóktól igyekszem minél távolabb lenni. :) Úgyhogy ezek rossz tippek. Legyél kedves, nyomulj de csak mértékkel és ne csajozgass a bulikba ha van bnőd. Meg aztán törődj vele! Ne csak akkor hívd amikor kell!(arra)

2010. máj. 25. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és a füvezásről meg a cigiről és társairól annyit h alapból szóba se jöhet az aki bármelyik szerrel is jóba van. (előző vtam)
2010. máj. 25. 20:32
 7/7 anonim válasza:
Full gyökérségeket hordtak össze de füvezzél az király és ha nemis leszel az tőle annak érzed magad ;)
2014. jún. 2. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!