Milyen az életed?

Figyelt kérdés
Szeretsz élni? Hogy telnek a napjaid?
2010. márc. 10. 06:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szeretek élni.

Korán kelek, az iskolában sem érzem magam rosszul ( kiv. persze a dolgozatokat ), próbálok jóban lenni mindenkivel, és ez sikerül is általában. Sokat olvasok, szívesen gépezek, és Kung-Fuzni járok.

Az esetekben nagy részében nyugodt és laza vagyok, nincsenek hirtelen hangulatváltozásaim, vagy ha igen, úrrá tudok lenni rajtuk, ill. tudom kezelni magam ( és akár mások ) hisztijeit.

Sok célom van ( pl. Akrobatikus Rock N' Rollt tanulni, Íjászkodni járni, ), és van elképzelésem a jövőmről is. ( Az alap, hogy Pszichológus, leginkább a Kriminál- vagy Reklámpszichológia felé hajlok jelenleg, persze ez még változhat. )

Meg vagyok elégedve az életemmel, és magammal.

2010. márc. 21. 22:07
 22/30 anonim ***** válasza:

Lemaradt, hogy

13/F

2010. márc. 21. 22:07
 23/30 anonim válasza:

Egyszerűen imádom az életet, és minden percét ki is élvezem. Képes vagyok mindenben meglátni a szépet.

Reggel felkelek, suli, ott nagyjából végig csak hülyéskedek a barátaimmal, néha azért tanulok is, aztán haza megyek, ott pangok...

A hétvégéket viszont totálisan kiélvezem, általában iszogatunk a barátokkal, néha utazgatok, kirándulok. Van pár barátom (nem egetverően sok, de mindenkivel jól kijövök), sosem vagyok egyedül.

Az egészből egy barát hiányzik, a nagy szerelem, de én nem ácsingózom érte, majd eljön, ha itt az ideje :)

Szerintem a bátorság a fontos, soha ne félj kérni és kérdezni, és ha el szeretnél valamit érni akkor bátran tegyél érte, így születnek a nagy dolgok, én is így csinálom.

18/L

2010. márc. 21. 23:22
 24/30 anonim ***** válasza:
Hát lehetne egyel jobb, de nem kegyetlenül ku.rva rossz, hanem arányilag szar!
2010. márc. 22. 15:36
 25/30 anonim ***** válasza:
Szar; Nem; Unalmasan-szarul.
2010. márc. 22. 16:03
 26/30 anonim ***** válasza:
Szia. Nem túl jó az életem... 4 éve vakultam meg (beszélő számítógép segítségével írok). Arra a kérdésre, hgoy "szeretsz élni?", 4 évvel ezelőtt még azt modntam volna, hogy nem, meg akarok halni! De mára már jobb a helyzet. Megismertem a barátomat, aki szitnén vak és Ő támogatott, bíztatott, hogy túl leszek rajta, hiszen Ő is túljutott a nehezén... Arra a kérdéesdre, hogy "hogy telnek a napjaid?" pedig azt mondom: unalmasan:( A barátommal csak a suliban találkozunk sajnos, barátaim elfordultak tőlem (bár, ebből is látszik, ghoy ők nem voltak igaz barátok), anyukám sem olyan velem, mint rég, a történtek miatt.... Ha minden igaz, lesz egy vakvezeő kutyám, Ő majd kizökkent a mgányból... Akkor vagyok boldgo, ha Gyuszival (a barátommal) vagyok, vagy ha a legjobb barátnőmmel, de vele is csak ritkán találkozom:( Vivien, 18
2010. márc. 22. 17:33
 27/30 anonim ***** válasza:
Nekem eddig unalmas, semmi életem volt, de most.. végre.. pörgés buli csajok nyár haverok Balaton (mivel itt lakok :D) whoo minden király 8-)
2010. márc. 22. 18:46
 28/30 anonim ***** válasza:
Vivien,sok erőt kívánok neked!Utolsó kommentelőnek pedig sok szerencsét a nyárhoz:) Irigyellek amiért a balcsin laksz.Én is oda fogok költözni remélhetőleg:)
2010. márc. 22. 19:13
 29/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm! (Előttem szólónak) Vivien
2010. márc. 23. 08:30
 30/30 anonim ***** válasza:

szar -_-

reggel felkelek suli hazajövök tvzek gépezek

unalmas az egész

és elegem van.

2010. ápr. 5. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!