Milyen az életed?

Figyelt kérdés
Szeretsz élni? Hogy telnek a napjaid?
2010. márc. 10. 06:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
sztem jo életem van , szeretem a barátaim miatt meg h minden nap történik velem vmi érdekes,poén nem mindennapi dolog:D
2010. márc. 10. 06:49
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Az életem egyhangú, unalmas, üres, és sokszor fájó. Nem szeretek élni igazán. A napjaim az iskolával telnek, aztán az itthoni veszekeddéssel, tanulás, alvás. Bár mostanában a sírógörcs is elég gyakori lefekevés előtt. Remélem majd csak jobb lesz.
2010. márc. 10. 07:26
 3/30 anonim ***** válasza:

Néha szeretek, néha nem.

Reggel nagy nehezen felkelek, bemegyek suliba, ahol iszonyat jó kedvem van, bár néha unatkozom, hazaérek, alszom egyet, aztán általában nagyon összeveszünk barátommal, ami miatt néha sírok. Van hogy órákig nem tudok aludni, mert csak sírok és sírok..

De egyszer minden jobb lesz.

2010. márc. 10. 12:04
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

kávé-cigi-tömegközlekedés-meló-cigi-meló-cigi-tömegközlekedés-kutyasétáltatás-kutyasétáltatás-cigi-alvás-hétvége-alvás-fürdés-sminkelés-öltözés-bulizás-cigi-kábulás-alvás-alvás-tömegközlekedés-kávé-cigitömegközlekedés-meló-cigi-meló-cigi-tömegközlekedés-kutyasétáltatás-kutyasétáltatás-cigi-alvás-hétvége-alvás-fürdés-sminkelés-öltözés-bulizás-cigi-kábulás-alvás-alvás-tömegközlekedés-kávé-cigitömegközlekedés-meló-cigi-meló-cigi-tömegközlekedés-kutyasétáltatás-kutyasétáltatás-cigi-alvás-hétvége-alvás-fürdés-sminkelés-öltözés-bulizás-cigi-kábulás-alvás-alvás-tömegközlekedés-kávé-cigitömegközlekedés-meló-cigi-meló-cigi-tömegközlekedés-kutyasétáltatás-kutyasétáltatás-cigi-alvás-hétvége-alvás-fürdés-sminkelés-öltözés-bulizás-cigi-kábulás-alvás-alvás-tömegközlekedés...

Kb ennyi. XP

2010. márc. 10. 12:52
 5/30 anonim ***** válasza:
felkelek, rájövök h lusta vagyok bemenni az egyetemre, aztán cigi. ez a reggelem.
2010. márc. 10. 13:39
 6/30 anonim ***** válasza:
0%

élni szeretek de a szüleimet utálom:)

am a reggelem:

felkelek,reggeli,hajzselé,suliba menet egy szál cigi, 0.óra és vége a reggelnek:)

13/F

2010. márc. 10. 20:09
 7/30 anonim ***** válasza:
sz@r
2010. márc. 12. 21:02
 8/30 anonim ***** válasza:

Egyelöre nagyon rossz :(

A suliban piszkálnak, bántanak (még csak szavakkal).

Itthon is vannak problémák, apám egy bunkó s*ggfej, anyukám meg nem akar teljesen mellettem állni mindig mert szerinte ö jobban ismer mint én magam, pedig nem.

Nincsenek barátaim a közelben, egyedül vagyok itt mindig.

Van egy legjobb barátnöm akit nagyon szeretek és nagyon jóban vagyunk, csak ö meg messze lakik, ezért ritkán találkozhatunk, így msn-en beszélünk.. igazából ez a napjaim fénypontja ha beszélhetek vele...

2010. márc. 21. 18:41
 9/30 anonim ***** válasza:

Perpillanat senkivel nem cserélnék :)

Szeretek,szeretnek, ráadásul itt a motoros szezon, és egész nap csak motorozni fogok, csak győzzem benzinnel. x)

2010. márc. 21. 18:59
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Szar. Szarabb. Mégszarabb. Mondjuk egy afrikai éhezőnél jobb dolgom van. De azért szar. Amint lehetőségem lesz rá kinyírom magam. Évek óta bennem van az öngyilkosság gondolata. És valószínűleg meg is teszem. Tudom, hogy részben önzőség, de nem vagyok köteles elviselni semmit, mások miatt. Az én életem, az én döntésem.
2010. márc. 21. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!