nehezen felkelek . . . reggel meg idegeskedem minden hulyeseg miatt egysort azutan elmegyek suliba ott unalmas egyhangu. . . utana mikor mennek orara felfele a lepcson meg elesek vagy 2x-er a faradtsag miatt.Haza erek eszem utana nezek vmi filmet,utana kidolok alszom este 7 ig felkelek eszem utana eszembe jut h elfelejtettem bevenni a gyogyszerem meginn ideges leszek, faj a fejem azutan ledolok ennyi az egesz napom.Es itt dekkolok kulfoldon hianyoznak a rokonok, meg az otthoni kaja:)
2010. márc. 21. 19:27
12/30 anonim válasza:
Nem túl jó :( És nem igazán szeretek élni se.
2010. márc. 21. 19:28
13/30 anonim válasza:
Mikor jól telnek napjaim,szeretek élni,mikor rosszul mennek a dogok,akkor kevésbé.Már egy ideje eléggé egyhangúan telnek a napjaim,de túl lehet élni...csak rosszabb ne legyen!
19:10.nek:Akik öngyilkosok lesznek,nem találják majd helyüket az asztrálviágban sem,haláluk után.Zavarodott lélekké válnak és ha újra inkarnálódnak itt,a fizikai világban,akkor ugyanazokkal a problémákkal,ugyanolyan élethelyzettel kell majd szembenézniük,ami elől a halálba menekültek.Mindenkinek véghez kell vinnie az életfeladatát,akár könnyű,akár nehéz,ha nem akarunk egy következő életben "osztályt ismételni".
2010. márc. 21. 20:09
14/30 anonim válasza:
Szeretek élni,nekem úgygondolom jó életem van,sok szép emlékeim,élményeim vannak,és még van elég időm a fenövéshez is,tehát minden jó...:)
U.I.:pont ma akartam énis feltenni ezt a kérdést :O
2010. márc. 21. 20:18
15/30 anonim válasza:
13:39--> igen így jó az egyetemisták élete.Énis az vagyok és sokszor lógok:)
Az én életem:hullámvölgyek sokasága.:S Nemrég hagytak el ezért most napirenden van nálam a depresszió,bár már kezdek kilábalni.Sok barátom van akik nagyon szeretnek,de mégis sokszor érzem magamat egyedül.Bár jobb egyedül mint egy buta pasi mellett egy rossz kapcsolatban.
Napjaim sulival telnek,néha bulival de istenigazából még nem találtam meg az utamat.:(
2010. márc. 21. 20:38
16/30 anonim válasza:
20:09--> szerintem velem ez a helyzet.Mármint hogy újra reinkarnálódtam,és valamit nagyon elcse*hettem az előző életemben,mert annyit szívok hogy az nem igaz:(Szenvedek mert elhagynak és mert szerelmes típus vagyok és nem bírok kilábalni a depresszióból:S:( MIndig sóvárgok az iránt a személy iránt aki már sose lesz az enyém.
2010. márc. 21. 20:40
17/30 anonim válasza:
sz.r
2010. márc. 21. 20:41
18/30 anonim válasza:
egy évvel ezelőtt még nagyon utáltam élni, de most nagyon jóra fordult minden! Felvettek a színi tagozatos suliba és mostanában sok a sikerélményem! (najó az 1-es kémiadoga nem volt valami jó)
2010. márc. 21. 20:44
19/30 anonim válasza:
hát, nem modnom hogy rossz életem van,de azt se,hogy olyan jó.igazábol csak azt utálom az életemben,hogy nincs önbizalmam... ja meg hogy szemüveges vagyok.:( ... a szüleimmel nincs gondom,csak néha az apám ideges.igazbarátom nincs,de van sok ,,haverom" ami igazábol jó,a baj csak az vele hogy nemtom kinek kiönteni néha a bajaimat,meg nincs olyan akinek ,,sirhatnék a vállán".a napjaim... hát ugye mindennap suli,gyakran egész jól elvagyok.amugy voltam már elég sokszor küldöldön... Ausztria(minimum 5x), Tunézia,Róma,Amszterdam,Tokio,London.és májusba megyek Párizsba és Brüsszelbe.hát ennyi ... :)
2010. márc. 21. 20:53
20/30 anonim válasza:
most nem élek jó korszakot, remélem ennél rosszabb már nem jön! szeretnék megváltozni, változtatni magamon! most nagyon szomorú vagyok, reményvesztett, magányos!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!