Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vajon ezt hogy csinálom? :O

Vajon ezt hogy csinálom? :O

Figyelt kérdés
Mindennap álmodok. (nah nem ez a fontos) hanem az hogy valamelyik álom szinte hátborzongató. és persze én vagyok én az álmomba (érted szóval nem látom magam hanem én vagyok én) és ha nem tetszik akkor ennyit mondok: ez csak egy álom ébredjek fel, és felébredek. ezt hogy csinálom?:O de nem mindig sikerül...
2010. márc. 9. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha rosszat álmodok és fel akarok ébredni én is mondom ezt magamnak és felébredek... Érdekes dolog. De tetszik! : ))
2010. márc. 9. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem mindig sikerül, akkor mi a kérdés? Mindjárt kiderül, hogy nem mindig álmodsz, és hogy nem mindig te vagy te az álmodban. Bocs, de ennek így semmi értelme. De hidd el, nem akartalak megbántani. Csak azért írom ezt is, mert ma engem nagyon felidegesített egy válaszolóm...
2010. márc. 9. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
De amúgy az álmok nagyon érdekesek, főleg a rémálmok. Nálam volt, hogy egy héten keresztül mindig megöltek az álmomban. Egyszer lelőttek, aztán leöntöttek savval, stb. Rémisztő volt, és azelőtt nem volt ilyen...
2010. márc. 9. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!