Igazából nem tudom hova tenni a kérdést de hogy állitsam le az ösöket?
Figyelt kérdés
Az a probléma hogy én szeretek FPS-ekkel ( Counter Strike , Left 4 dead , Killing Floor stb ... ) játszani de az ösök folyamatosan szólnak érte, hogy miért "GYILKOLÁSZOK". Hogyan tudnám lekoptarni öket? Mert tök idegelö hogy waroznék vagy csak játszanék és nem lehet mert ki húzom a falból van. Vajon ha veszek saját gépet akkor is b*szogatnak majd ? 17/F2010. márc. 8. 14:46
1/8 anonim válasza:
ültesd le őket és mutogasd meg nekik mi hogy van... tuti tetszeni fog nekik is...
2/8 anonim válasza:
Engem is b@szogattak régen azért mert ölős játékkal játszok. Én azzal érveltem, hogy "Néztetek már ti akciófilmet? Ez ugyan az! Akciófilmet is szoktam nézni, akkor miért ne játszhatnék."
3/8 A kérdező kommentje:
Ja meg az szokott lenni hogy néha ideges vagyok ha csalnak . És erre szokták azt mondani hogy 1 szer gépfegyverrel megyek haza és lelövöm az egész családot . Egyszerüen szánalmas
2010. márc. 8. 20:10
4/8 anonim válasza:
Erre azt mondanám, hogy: "Akkor a helyetekben nem pofáznék!"
5/8 anonim válasza:
Egy rakat tanulmány foglalkozik azzal, hogy akár jó is lehet(stresszoldó) agresszív játékokat játszani. Ha nem vagy nagy kocka, akkor szerintem a szüleid elé vághatnál egy 100-200 oldalas szociológiai tanulmányt, lehet hatásos lenne.
6/8 anonim válasza:
18:06 ez atom xD
am én is szoktam játszani de én leszarom őket.
és am ha veszel egy jó kis laptopot akk 100% h kitaktikázod őket^^.
7/8 anonim válasza:
xD!!! Nagyon jók a válaszok. :D De a számítógépektől lehet tanulni pl. én az angolt nagyon jól tudom és ezt a játékoknak köszönhetem! Nagyon sokat lehet belőle tanulni mond meg a szüleidnek! Laptopot meg ne vegyél atom játékokra mert túl drága inkább a asztali gép 100x! És a gyilkolászós játékok meg az ilyenek 12 év alatt én nem ajánlom mert 12 év alatt nincs valami sok eszük a gyerekeknek és kitudja mire lesznek utána képesek...
8/8 anonim válasza:
Szard le a játékot menny a haverokkal inni ilyen idős korban meg pláne ha nem a spanokkal iszod le magad akkor meg menj a nődhöz de ha ilyen problémáid vannak akoor nem hogy csajod nincs haverod se sok lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!