Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem törhetek ki? Miért...

Miért nem törhetek ki? Miért kell jó kisfiúnak lennem?

Figyelt kérdés

16 leszek /F

már nyár óta szeretnék elmenni bulizni valamerre, de eddig csak szar házibulikba engedtek el.. az is össz 3x volt.. szeretnék eljárkálni a haverjaimmal klubbokba, nem hetente, de havonta akár 1x..

szeretnék 1 barátnőt, de úgy érzem, hogy csak buliban tudnék ismerkedni.. és így nem megy, hogy nem engednek el..

anyukám azt szeretné, ha nem csinálnék soha semmi hülyeséget, este 9re mindíg itthon lennék..

de én nem! szeretnék bulizni járni, új embereket megismerni.. megismerni az iskolámon belül is az ilyen társaságot.. de így nem tudom..

most vagyok a lázadó korszakban, és ezért szeretnék lázadni... de jóba vagyok a szüleimmel, és nem akarom ezt megrontani.. ennél jobban

tudom, hogy semmit nem vesztek és ráérek 17 évesen is bulizni.. de én most akarok... nem akarom, hogy nyáron a legnagyobb programom a strandolás legyen .. bulizni is szeretnék, már most tavasszal is.. de ezt nem tehetem meg.. hogy vezessem már be a szüleimnek, hogy elengedjenek végre?

2010. márc. 7. 21:54
 1/1 anonim ***** válasza:
hát ha puszta szóval nem tudod őket rávenni hogy elengedjenek és télleg lázadó korszakodba vagy akkor simán elmész monnyuk délután 5kor és hazamész 2kor..csak ne mond el hova mész..vagyis hazudj nekik vmit..vagy esetleg probálkozz azokkal hogy jól tanulsz blabla..hanem akkor meg azt mondjad hogy ismerik a barátaidat és semmi rosszat nem akarsz csinálni csak bulizni egy kicsit mint a többi 16 éves gyerek...n 14/l vagyok..de már rengeteg ilyesmi balhém volt hogy elmentem azt nem jöttem haza..de jól is tanulok meg ismerik is a haverokat szal nem csináltak belőle problémát..ráadásul tuggyák hogy nemiszom nem cigizem stb..monnyuk nem is klubbokba lógók el csak baromkodunk városba vagy tescóba stb..de he már semmi nem válik be akkor sajnos be kell keményítened...akkor hátha komolyan vesznek majd..persze ezt kamasz ésszel mondom..ha felnőtt lennék azt lökném hogy ha még tudsz várni akkor bírd ki amíg 17 leszel vagy 18...vagy esetleg egyetmre mész blabla....de sztem inkább lázadj(:
2010. márc. 7. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!