Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted milyen ember vagy?

Szerinted milyen ember vagy?

Figyelt kérdés
Te magadat milyen embernek gondolod? Most mellőzve mások véleményét!
2010. márc. 7. 19:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Elmondom milyen emberek az előttem írók: Nagyképűek, hiszen oldalakat zengnek arról, hogy ők milyenek, holott maga a kérdés baromság, mivel te magad nem tudod megállapítani, hogy milyen vagy. Aztán önbizalom-hiányosok, ráadásul ezt be is vallják maguknak. Én a saját személyiségem miatt nem írom le, hogy milyen vagyok, ítélj meg te. (csak hogy mégis valamit írjak:állítólag manipulatív)
2010. márc. 11. 15:35
 12/18 anonim válasza:
Lojális, erős akaratú, határozott, kreatív, kicsit sajnálkozó, de általában nem bánom meg a dolgokat.
2010. márc. 11. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha valami jó baráttal gond van akkor sajnálom együttérzek vele,kedves vicces vagyok, de nagyon félénk idegen lányokkal szemben sajna:S nem volt még 1 barátnőm se ezért nagyon haragszom magamra, néha bepöccenek akkor anyut és a szüleimet tesómat is szidom, de ez ritkán van kb olyankor amikor ők leszólnak engem és nekem nem tetszik pedig általában igazuk van, mindent az edzéshez viszonyítok, nővérem parancsolgat én meg olyanokat mondok neki majd ha 70kilóval szériázol pofázzál xD:D kicsit furcsa vagyok de ez van
2010. márc. 11. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Jó embernek tartom magam, rendes vagyok és empatikus.
2010. márc. 12. 08:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Optimista és együttérző vagyok. Meghallgatok másokat, mielőtt véleményt alkotnék. Ugyanakkor sajnos rendkívül gyanakvó is vagyok. Senkiben sem bízok, még azokban sem, akikben maradéktalanul meg kellene. Így azonban soha többé nem fogok csalatkozni. :)
2010. márc. 12. 08:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Magamat végtelenül elmagyányosodott depresszív embernek ismerem, a környezetem ennek a tökéletes ellentétét vallja rólam.

Ha röviden akarom jellemezni magam, akkor a végletek és az ellentétek embere vagyok.

2010. márc. 12. 13:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Mások visszahúzódónak, kedves, aranyos, tehetséges, ügyes, okos stb lánynak tartanak én meg egy nagy szarkupacnak :) irigy, önző, bunkó, kétszínű, buta lánynak tartom magam és nem akarok megváltozni :)...
2010. márc. 12. 15:06
 18/18 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:35

Figy.: Te magadat milyen embernek gondolod? gondolod, Gondolod, GONDOLOD.

2010. márc. 12. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!