Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek hány évesen múltak el...

Nektek hány évesen múltak el a pattanásaitok?

Figyelt kérdés
kort és nevet is.. :D

2015. aug. 4. 10:39
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
nem volt
2016. jún. 4. 14:32
 22/32 anonim ***** válasza:
10 éves korom körül kezdődött, most 18 vagyok és még mindig van, de nem ám egy-kettő elvétve. Hormonális pattanás, sajnos az elején egy csomó mindent rákentem, pedig már akkor kellett volna orvoshoz menni. Persze már így is a 10. bőrgyógyász küldött el normális kivizsgálásra, addig mindegyik ilyen-olyan krémeket írt meg fogamzásgátlót...
2016. jún. 4. 15:08
 23/32 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt kamaszkoromban....aztán 16 évesen hirtelen a semmiből pikkelysömör......bárcsak pattanásaim lettek volna.. :D
2016. jún. 12. 20:38
 24/32 anonim ***** válasza:

Nem csak hormonális eredetűek lehetnek a pattanások. A szőrtüsző atkák is terjesztik, még baktériumokat is hordoznak magukban, amiket átadnak az embernek. Én is nagyon pattanásos voltam, és a mai napig meg vagyok róla győződve, hogy az atkák voltak az okai.

De szerintem érzelmi hatásokra is kijöhet pattanás. Akit sokat bántanak, az mindig jobban pattanásosabb. Ezt megfigyeltem. Akiket meg nem bánt senki, azokon egy pattanás sincs. Ez sem lehet véletlen. Bár ha az osztálytársaim miatt lettem pattanásos, akkor most tartoznak neked vagy 100 ezer forinttal, a krémek meg az orvosi kezelések miatt.

2016. júl. 8. 00:01
 25/32 anonim ***** válasza:
Sosem multak el,most varok hormoneredmenyre,bar sztem a tejtermekek es a stressz is ludasak reszben.N34
2016. júl. 8. 03:11
 26/32 anonim válasza:
Kb 17 evesen. De amiota kint elek Nemetben, itt a viz nagyon kloros, szoval ujra kijonnek pattanasok. Most 21 vagyok.
2016. nov. 27. 01:41
 27/32 anonim ***** válasza:

Hát, nekem csak egy volt, a nyakamon, amolyan fej méretű. :D

Kört nem tudok rajzolni, de NEVETni igen! :DDD

2016. dec. 7. 00:00
 28/32 anonim ***** válasza:
mai napig megtartottam őket.:D 20/f
2016. dec. 15. 00:53
 29/32 anonim válasza:
Kb. 14-15 éves koromra, előtte viszont szörnyen pattanásos voltam (hormonális túlfűtöttség). Viszont még manapság is előjönnek, ha egészségtelen, túl fűszeres vagy zsíros ételt eszem. De ugyanez a helyzet a tisztálkodással is (pl. ha nem fürdök le minden nap). 26/f Gipsz Jakab voltam.
2017. jan. 3. 03:01
 30/32 anonim ***** válasza:

sok mogyit eszek akkor előjön pár, sőt még néha anélkül is

19-20 éves kor körül enyhült, 6-7 változatos év után

2017. jan. 24. 01:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!