Nagy baj az ha 16 évesen II. Világháborús maketteket rakok össze?
Abban az értelemben, amire gondolsz nem baj.
Ha el bújsz mögéjük, ha a párkapcsolatot helyettesíti, akkor baj. Maga a tevékenység érdekes, s tudom azt is, hogy egy makettépítő sokat tanul is. (Másoknak mondom: Nem úgy van az, hogy kivesszük a dobozból a fröccsöntött cuccot, összemaszatoljuk, ragasztjuk, aztán már csak porfogó lesz. Nem. Komolyan rá kell készülni, olvasni, tanulmányozni a témát, kort.)
Pénz kell hozzá bőven, s idő.
De jusson csajokra is. Ne hagyd, hogy megsebezzenek, s te se tedd velük. Keresd az igazit!
Inkább tiszteletreméltó dolog, hogy ilyen hobbid van! Nem kell szégyellni. Ha egy lányt igazán érdekelsz, akkor ezen nem fog kiakadni. Az a lényeg, hogy azt csináldd szabadidődben, amit tényleg szeretsz. Én is imádom a 2. világháborús dolgokat, a repülőgépekért odavagyok, a lányok többségével ellentétben. (Sőt, én örülnék neki, ha egy ilyen barátom lehetne, mint te!)
Csak ne változz meg senki kedvéért, mert komolyan, nagyon jó dolog, ha valaki ennyire szeret valamit, és a te hobbid ráadásul még iszonyat érdekes is...legalábbis nekem. :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!