Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 15-16 évesen lehetek még sztár?

Robi22 kérdése:

15-16 évesen lehetek még sztár?

Figyelt kérdés
lehetne a trollkodokat kerülni. 12-13 éves korom óta sok terveim és céljaim voltam.. Hiper aktívitásom energiáim amit szerettem abba nagyon sok energiát vittem. De most 14-15 évesen ez mind elveszet.

2015. jún. 13. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha valamiben kiemelkedően tehetséges vagy akkor lehet.
2015. jún. 13. 19:29
 2/12 anonim válasza:

ha bikicsunájnak, pákónak és győzikének sikerült, neked is fog.

javaslom hogy jelentkezz a valóvilágba, oda aztán nem kell kiemelkedő tehetség.

2015. jún. 15. 15:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Utósó: Ha ezt trollkodásnak szándad akkor: van egy ötletem! Mi lenne a ketten mennénk be, és meg látnánk hogy ki nek van több tehetsége.
2015. jún. 19. 21:39
 4/12 A kérdező kommentje:
*utolsó
2015. jún. 19. 21:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetnél ?

Ebben a világban bármi lehetsz ha akarod,csak kellő kitartás kell,nah meg egy kis szerencse is...

ha meg nem akkor marad a tanulás

2015. jún. 21. 13:22
 6/12 anonim ***** válasza:
"Mi lenne a ketten mennénk be, és meg látnánk hogy ki nek van több tehetsége."- Ez most pont magad ellen beszél, mert a Való Világ nem a tehetségről szól, hanem hogy ki a nagyobb paprikajancsi.
2015. jún. 21. 13:27
 7/12 anonim válasza:

végülis lehetsz hisz Krasznai Tünde is az lett.

de szerintem belőled nem biztos hisz te a HP kategòriába tartozol.mivel ilyet kérdeztél.itt vannak még neked a méltó példák:Győzike és egész családja

A való világosok

Zámbó Krisztián

Puzsér Róbert

STB

2015. jún. 24. 21:37
 8/12 A kérdező kommentje:
1 válaszólo: kösz a választ! :-D 2: háát nem nagyon kösz! 3: Kösz szépen :-D B-) 4: Röviden xd: A való vilagba is kell tehetség kell egy színészi és egy karakter építes. Valamint kis taktika..... De.... Én nm akarok egy valóság show bogóc lenni főleg nm paprika Jancsi nem de te lehet h igen akkor viszont sok sikert kívánok.... 5: mi az a hp kategoria, amúgy én szinten nm ezek emberek nyomaba akarok jarni a 3 és a 1 valaszolon senki nm erti a kerdest... Ja, es bocs a helyes IRASOM miatt nagyon sietem..
2015. jún. 24. 22:29
 9/12 A kérdező kommentje:
##bohóc 1 és 3 válastolon kivűl senki nm ertette meg a kerdest... Egy kis javitas... Újra bocs de tényleg siettem... Amugy lehett jonnni a helyes irasert xddd tudom kegyetlen de ha lehet ne terjunk ki ra
2015. jún. 24. 22:33
 10/12 anonim válasza:
Mire gondoltal ? Enekelni szeretnel , tancolni , musort vezetni ? Mihez van tehetseged ?
2015. jún. 25. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!