Hogyan lehetek sztár?
Ne kérdezzétek h milyen sztár, csak tippeket szeretnék...
pl.:rocksztár:-ez meg ez kell hozzá stb...-
Megfelelő személyiség és hatalmas mázli. Ennyi kell.
De ha benned egyáltalán felmerül a kérdés, akkor esélyes, hogy az első tulajdonság nincs meg benned.
de, megvan csak kíváncsi vagyok mások véleményére meg hát na! értek a színészkedéshez, szeretnék megtanulni gitározni, de hogyan tovább ha nincsenek kapcsolataim?
lenne tippem csak nem tom hogy jó-e!?
ma 21:01
aham...én szeretek színészkedni, gitározni meg szeretnék tudni!
köszi szépen, hát remélem majd idővel megszeret a közönség...
tökéletes kisugárzás
széles vigyor, magabiztosság
ennyi és jön a megváltás
lóvé, autók, csajok, mi kell más
de ne hidd, hogy mindent elérhetsz
mindenki bízik, de nem úgy lesz
ébresztő ez nem U.S.A
itt rég halott már a remény
12 éves vagy? -.-
Nem választanál normális szakmát?
Jahogy művész.
Hát akkor tessék elmenni művészeti suliba, és tessék napi 3-5 órát gyakorolni minimum. És tessék megtanulni kapcsolatokat építeni.
Én is ilyen suliba jártam (5 hangszeren játszom jelenleg), tehetséges vagyok, sok embernél, akik ma befutottak a társaim közül, szebben játszom. Rengeteg munkát öltem bele.
De nem volt elég, mert ahhoz, hogy felkéréseid legyenek, el kell érd, hogy ismerjenek. Minden lehetőséget meg kell ragadni a kapcsolatépítésre. Láttam őket, mind így csinálták.
Ez az, amihez kell az általam említett személyiség. És ez az, ami nekem nincs meg. És szerintem neked se.
De próbáld meg, sok vesztenivalód nincs. Hajrá, keress jó tanárokat, mentorokat. Tőlük rengeteget tanulhatsz, valamint segítenek a kapcsolatépítésben is.
Bp-en egy managerrel, aki bevisz téged a showbussinessbe,kapcsolatokat épít köréd, amihez sok pénz kell
ennyi kell hozzá és kész
a tehetség meg egyáltalán nem
pl nem vette senki észre csak én, hogy Friderikusz farsul énekel? mégis lemezei vannak kiadva és elismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!