Ti is utáljátok a boldog embereket?
Biztos h jutott csak nem veszed észre az apró örömöket próbáld meg észre venni és rájösz h a boldog embereknek sem boldog teljesen az életük csak értékelik az apró dolgokat.
És szerintem jut neked is egy kis boldogság csak néz körül mert a legtöbb mosoly nem boldogságot rejt :)
Nem. Én azokkal nem szimpatizálok, akik lenézik és megvetik az olyan embereket, akik javarészt szomorúak, és ehhez mérten is alakult ki a személyiségük.
Megértem, ha valaki boldog, és szeret boldog lenni. De azt is meg kell érteni, akinek erre nincs lehetősége. Kicsit felhozván az első válaszoló egy gondolatát: A kis öröm is öröm, de a korábbi nehézségekre, negatív élményekre nem gyógyszer sajnos.
"Ti is utáljátok a boldog embereket?"
Nem, én a bűnözőket utálom.
Én boldog ember vagyok, amúgy meg az irigység ronda dolog.
Attól, hogy mert te irigy vagy, nekem nem tudsz vele ártani, csak neked lesz rosszabb. Lehet el kellene gondolkoznod rajta, hogy esetleg változtatsz magadon.
Mindenki foglalkozzon a saját dolgával, a saját boldogságának a megszerzésével.
Igen, ha túlbonyolítod az életet, valóban nem egyszerű :D
Az irigységgel meg csak magadnak ártasz. Hiszen folyamatosan stresszelsz valamin. Pl. hogy a szomszéd már megint új autót vett, vagy elment nyaralni, vagy a Marika már megint fodrásznál volt, de neked nem telik rá.
Irigységgel még senki nem lakott jól, csak azzal, hogy tett érte.
Szóval jah :D Attól, hogy mert te utálsz engem, én nem utállak téged. Inkább azt kívánom, hogy nődd ki ezt a ronda szokást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!