Ha csak egyet kívánhatnál az Aranyhaltól, mi lenne az?
én egy normális, összetartó, békés országot, NAGYMAGYARORSZÁGOT, cigányok nélküli SZEBB JÖVŐT.... a világbékét én egy okból nem tűrném... hogyan szerezzük vissza nagy magyarország többi 45%-át (ha jól tudom 45%)
13/L
Ha boldogságot kívánnék magamnak, az ebben a világban csak mások szenvedésével valósulhatna meg...
Világékét kívánnék, környezeti problémák, válság nélkül. Egy élhető világot, amiben hagyják ÉLNI az embert. Azt, hogy szeressen annyira, akire most gondolok, mint én őt... De - itt jön képbe az önismeret - sokkalta önzőbb kívánságom lenne...
Először - talán önzőség is tőlem, de nem száémít - az jutott eszembe, hogy azt kívánnám, hogy legyen egy ember, akit szeretek, és viszont szeret. Hogy létezzen, és én találjam meg a nagy Őt, és innentől nem számít semmi.
Aztán rájöttem, hogy ez butaság. Ha teljesülne ez a kívánságom, akkor ismét lenne valami, amiért epekednék. És ha az is teljesülne, akkor lenne ismét és ismét. Mindig. Bármit is kívánnék, mindig lenne újabb, mert az ember telhetetlen. Ez már csak így van.
Úgyhogy nem kívánnék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!