Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha csak egyet kívánhatnál az...

Ha csak egyet kívánhatnál az Aranyhaltól, mi lenne az?

Figyelt kérdés
gondold ál:) értelmes válaszokat várok (plusz kort, ha gondolod)
2010. márc. 6. 22:26
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
50%

Azt, hogy örökké, és bármennyit kívánhassak:D Mohó vagyok:D

18/L

2010. márc. 7. 02:40
 12/51 Kiss Éva Judit válasza:
33%
Azt kívánnám, hogy "minden kívánságom ami után mondjuk azt mondom Most, teljesüljön" :-)
2010. márc. 7. 07:06
 13/51 anonim ***** válasza:
69%
Azt, hogy teljesüljön az összes álmom! Amik nem szimplán önérdekűek! Megfizethető legyen a hétköznapi ember számára is az ÖKO életmód, minden háztartásban napelem, szél erőmű meghajtással létesüljön! Az autók növényi olajokkal, napelemmel működjenek! Vessünk véget a Globális Felmelegedésnek, az üvegházhatásnak, a kihalás szélére sodort állatfajok újra népesítése, a fák újratelepítése! Biztos vagyok benne, hogy sokkal kevesebb fa kivágásával is biztosítani lehetne a papírokat, bútorokat stb! Itt jön képbe a víz, abban is biztos vagyok, hogy képesek lennénk a sós vizet kémiai úton ihatóvá tenni! Így a vízhiányos országokba sem lenne probléma! Afrikába a Nílus tisztuljon meg! az is óriási segítség lenne az ott élő emberek számára, az ökoszisztéma helyrejönne! És persze vannak a saját kis álmaim! Azok nem publikusak!
2010. márc. 7. 13:37
 14/51 A kérdező kommentje:
sokan írtátok hogy lehessen még akármennyi kívánságom. Ez nem ér! egy EGYETLEN EGYET, EGYETLEN EGYSZER lehet kívánni:)
2010. márc. 7. 22:22
 15/51 anonim válasza:
59%
Örök fiatalság.... (Mint a hegylakó, "csak egy maradhat" nélkül:)
2010. márc. 8. 04:31
 16/51 anonim ***** válasza:
50%
NE LEGYENEK CIGÁNYOK!!!!!!
2010. márc. 8. 14:59
 17/51 anonim ***** válasza:
61%

Hogy Ő is szeressen engem, úgyhogy én Őt:(

24 L

2010. márc. 9. 01:54
 18/51 anonim ***** válasza:
61%

Én is ezt..

Szeressen úgy a barátom, mint én szeretem őt.

Akkor lennék teljesen boldog.

2010. márc. 9. 21:18
 19/51 anonim válasza:
64%
Boldogságot, bármilyen módon valósuljon is meg
2010. márc. 10. 18:34
 20/51 anonim ***** válasza:
64%
Időutazást pár ezer évvel előre a jövőbe. Vagy valóság befolyásoló képességet, amolyan Dr. Manhattan light képességet.
2010. márc. 25. 00:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!