Mit NEM kívánnál a kifogott aranyhaltól?
Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 22:58
5/16 anonim válasza:
Szegénységet, betegséget, boldogtalanságot stb. biztos nem.
6/16 anonim válasza:
Nem kívánnék semmi rosszat másoknak (embernek, állatnak, növénynek) és magamnak sem!
Szomorúan látom, hagy az előttem szólók CSAK magukra gondoltak. :( Emiatt a szemlélet miatt tart itt ez a világ, ahol...
Már azt hittem, kész a válaszom, ezért végső simításként átolvastam. Rájöttem, hogy az első bekezdésben egy parányit tévedtem. Azért csak parányit, mert nem kívánnék én kimondottan rosszat a csótányoknak sem, de csöppet sem hiányoznának, ha egy aranyhal eltüntetné őket. :)
7/16 anonim válasza:
Én az előtted szóló vagyok. És hidd el, amikor írtam pont gondoltam arra is, hogy másoknak sem kívánnék ilyesmit. Csak gondoltam minek írjam oda hogy magamnak, másoknak. Ezeket nem kérném és kész.
8/16 anonim válasza:
Én pedig a te előtted szóló vagyok. Ezennel megkövetlek, és mindenkit, aki így gondolta. Nem akartam senkit megbántani. :)
9/16 anonim válasza:
Mit nem?
Pl.azt nem,hogy eltünjön a kezeim közül...:)
10/16 anonim válasza:
Nem is gondoltam, hogy meg akartál. Csak gondoltam jó ha tudod :) Na mindegy. szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!