Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emlékek elmúlnak?

Az emlékek elmúlnak?

Figyelt kérdés
Csak azért mert valaki azt mondja hogy igen valaki meg azt hogy nem. De remélem nem.

2015. júl. 28. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Néhány emlék az idő múlásával kikopik az emlékezetünkből, de az igazán fontos emlékek van hogy egy életen át elkísérnek bennünket
2015. júl. 28. 13:38
 2/7 szántóvető ***** válasza:
attól függ hogy mennyire meghatározóak.ha nagyon akkor nem múlnak el.de minél öregebb vagy annál több emléked lesz így előfordulhat hogy a régebbiek megkopnak.
2015. júl. 28. 13:50
 3/7 2xSü ***** válasza:

A kérdés könnyen megválaszolható: Emlékszel mit csináltál 2014. március 23-án?

Természetesen az emlékek elfelejtődnek. Legalábbis a jelentős többségük. Csak arra emlékszel, ami valami miatt fontossá vált, de még azt is elfelejtheted. Meg van olyan emlék, ami látszólag nem fontos, mégis emlékezni fogsz rá életed végéig.

2015. júl. 28. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, most ahogy a válaszokat olvastam elgondolkodtam, hogy mennyi emlékem megkopott már pedig nem vagyok még idős. 18 vagyok, de tényleg így van. Némelyik nem annyira fontos, mégis emlékszek rá tisztán. Valamelyik fontos, de valamelyikre csak halványan emlékszem.

Én azokra az emlékekre emlékszem, amelyek az életemben meghatározó szerepet töltöttek be. De mint már mondtam, vannak amelyek kopottak. Sajnos elég sok emlékem van kínos, boldogtalan pillanatokról, ezek nem tudom miért maradtak meg. :D Apró kis hülyeségek, és a boldog pillanatokból sokkal több volt, viszont azok mégsem ennyire tiszták.

2015. júl. 28. 17:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönök minden választ!! Ez egy olyan emlék ami pontosabban aki nem lett volna akkor én már régen kiborultam volna. Elég hosszú a történet de köszönök mindent!!!!!!
2015. júl. 28. 18:02
 6/7 LKZsBCBGyU válasza:
Nekem töridoga elôtt mindig eltűnik minden emlékem a tankönyvről...
2015. júl. 29. 23:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat XD XD :-D
2015. júl. 31. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!