Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kéne tennem? Lejjebb lent.

Mit kéne tennem? Lejjebb lent.

Figyelt kérdés
Szóval elég régóta van ez a problémám. Röviden: Nagyon félek az utcán sötétben vagy szürkületben sétálni. Néha viszont muszáj. Nem arról van szó hogy begolyóztam, és azthiszem hogy követnek. Köze sincs a dologhoz. Az van hogy megyek, és mivel kisebb városban lakom olyankor már nem nagyon járkálnak az emberek, és ha hallom hogy közeledik egy kocsi, vagy esetleg jön egy ember velem szemben akkor összerezzenek és átfut az agyamon hogy mik történhetnének, mivel egyedül vagyok és elég gyengécske (15/L). Nem tudom az okait, hogy miért lehet ez a félelmem. Lehet ahhoz köze hogy a szüleim mindig erről papoltak kiskoromban, azaz "belém nevelték" ? Vagy csak azért van ez mert a mai világban annyi szörnyű dolgot hallani? És mégis hogyan tudnám ezt legyőzni? Van amikor rohanok hogy előbb hazaérjek, nem érdekel hogy már annyit futottam hogy majd összeesek, csak kevesebb ideig kelljen elviselnem a kínzó félelmet. Úgy érzem hogy ez nagyon nem egészséges. Segítsetek lécci.
2010. márc. 6. 18:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

illegálisan pesten a józsefvárosi piacon:)

legálisan nemtudom...:D

2010. márc. 8. 16:59
 12/12 anonim ***** válasza:
www.vatera.hu
2010. márc. 13. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!