Csaj szobatársat kéne keresnem, ha azt akarom, hogy tisztaság legyen az albérletben?
9 hónapig éltem egy olyan emberrel aki nem takarított és már baromira elegem van belőle most augusztusba kimegy
Ha csajt keresek akkor vajon jobb az esélyem arra, hogy tisztább lesz?
Viszont, csajok általában csajokkal akarnak együtt élni, ez miért lehet? Nőügyek vagy mi?
külföldön élek suli miatt
A szokások nemtől függetlenek, az csak egy buta sztereotípia, hogy a nők szeretnek takarítani és folyton azt csinálják, mert hát ez a dolguk (vannak kivételek persze, de most a nagy átlagról beszélek). Ha tiszta lakótársat keresel, akkor így fogalmazz a hirdetéseidben, az érdeklődök felé, stb. és ennyi.
Én nem élnék együtt idegennel, akár lány, akár fiú. Mások talán azért, mert félnek, hogy a férfi zaklatni fogja őket, esetleg más "ellenszolgáltatásokat" kér a lakhatás fejében, meg csak úgy szimplán kényelmetlenebb számukra egy ellenkező neművel (igen, pl. a nőügyek miatt is).
Ha külföldi lakásról van szó, akkor meg pláne óvatosabbak, de nem csak a nők, szerintem mindenki.
tehát, ez esetben, te inkább lemondasz arról, hogy utazz ha nincs kivel?
Sokan így gondolkodnak, de ezt meg nem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!