Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt olyan, aki ismeri magát?

Van itt olyan, aki ismeri magát?

Figyelt kérdés
Szerintem nem nagyon.
2010. márc. 4. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Van, de nyugodtan tegezhetsz! :-)
2010. márc. 4. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Senki nem ismer annyira ,mint én magamat..
2010. márc. 4. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Én bátran ki merem jelenteni, hogy olyan 80-90 %-ban ismerem magamat. A többin magam is meglepődök :)
2010. márc. 4. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindenki ismeri magát.A lényeg h mennyire mer szembenézni önmagával az ember.Az már nehéz dió.

Mert ha szembesülünk ,akkor az azzal is jár hogy változtatni kéne azon ami nem jó és ezt már nem sokan akarják megtenni.

2010. márc. 4. 23:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Az odáig rendben, hogy ezt azt tudnak magukról, hogy pl. félénkek, vagy magabiztosak, de az önismeret nem ennyiből áll...

Érzelmek tudatos kezelése például, vagy józan belátás. Ezek nem tulajdonságok, hanem az önismeret fontos elemei.

Ezért is gondolom azt, hogy itt sokan nem ismerik magukat.

2010. márc. 5. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Nagyon igazad van.

Senki sem ismerheti magát teljesen, és amikor valaki azt mondja hogy tudom rólad ezt meg ezt úgyhogy ismerlek téged, az nem igazán lehetne igaz sehogy sem,mivel még saját magadat sem ismered.

És téved az aki azt gondolja hogy 80-90%-ban ismeri magát.

Ez nem igaz. Hiszen annyi dolog van amit nem tudsz magadról.

Úgy gondolom az ismerheti magát a legjobban aki nem a testét ismeri, hanem a lelkét. Mivel a test meghal, de a lélek tovább vándorol, és egy másik testben újjászületik.

Tehát senki nem ismeri magát.

2010. márc. 5. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!