Megfogadtam, hogy ezen a héten mindenre igent mondok, erre az edzésre el kéne mennem? Folyt. Lenn
Figyelt kérdés
Az Igenember című film kapcsán fogadtam meg, hogy igent mondok az adódó lehetőségekre :D És a kezembe nyomták egy önvéldelmi sport szórólapját. Már rég el akartam menni valami ilyesmire, szerintetek elmenjek?
Amúgy az itteni ajánlatokra nem tervezek igent mondani, üzenem a viccesembereknek, de próbálkozni lehet :D
2010. márc. 1. 17:53
22/29 A kérdező kommentje:
50 éves vagyok :)
amúgy 19 :D
de túl sokat kérdezel, mindjárt ott tartunk, hogy küldjek képet, és legyek a feleséged :D
Amúgy ez az IGEN HÉT nagyon jó :) nem semmi. Csomó minden történt, történik. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki!
2010. márc. 4. 00:21
23/29 anonim válasza:
19 évesen biztos jó dolog lehet mindenre igent mondani ha érted mire gondolok
25/29 anonim válasza:
a bunkó vagyok
csak szólok, hogy a 12:35-os nem én vagyok, csak egyezik a százalékunk
26/29 anonim válasza:
Igen, tegnap még 78%on voltam..
12.35 vagyok
27/29 A kérdező kommentje:
Köszi bunkókám, jó, hogy szólsz, nehogy elromoljon bimbózó barátságunk :D
2010. márc. 4. 15:28
28/29 A kérdező kommentje:
Nah kicsit lenyugodtam, de azér próbálok igenember maradni. Bunkóka remélem jól vagy :D
2010. jún. 12. 23:08
29/29 anonim válasza:
xDDD ezjó...:D amúgy én is nyílt vagyok erre a dologra, miután megnéztem a filmet, de én nem kaptam még ajánlatot meg semmit...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!