Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megfogadtam, hogy ezen a...

Megfogadtam, hogy ezen a héten mindenre igent mondok, erre az edzésre el kéne mennem? Folyt. Lenn

Figyelt kérdés

Az Igenember című film kapcsán fogadtam meg, hogy igent mondok az adódó lehetőségekre :D És a kezembe nyomták egy önvéldelmi sport szórólapját. Már rég el akartam menni valami ilyesmire, szerintetek elmenjek?

Amúgy az itteni ajánlatokra nem tervezek igent mondani, üzenem a viccesembereknek, de próbálkozni lehet :D

2010. márc. 1. 17:53
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Akkor magadat "rohadt"-oztad le :)

vagy lehet h te nem ember vagy, hanem vmi felsőbbrendű :)

de törölni fogják a kérdést ha csevegünk, azt meg NEM akarom :D

2010. márc. 1. 21:35
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem felsőbbrendű, csak racionális, de ha neked úgy jött le, hogy felsőbbrendű, akkor lehet benne valami. :):)
2010. márc. 1. 21:42
 13/29 A kérdező kommentje:
csak nem akartam bunkó lenni, és leállatozni :)
2010. márc. 1. 22:07
 14/29 anonim ***** válasza:
Hidd el nem érdekelne, hogy bunkó vagy.
2010. márc. 2. 16:35
 15/29 A kérdező kommentje:

de én NEMbunkó vagyok :) legyünk barátok! :D ez lehet h a sors XD

amúgy legyél te is IGENember, jó persze nem kell mindenre igent mondani, pont azért nem mondok én is igent az itteni (sz*pj le féle kérésekre :D), ez arra jó, ha zárkózottabb vagy, akkor segít nyitni, és lehetőséget ad arra, hogy élj, már ha olyan vagy h inkább elmenekülsz a programok elöl :) A film is erről szólt :D és van benne igazság!

2010. márc. 2. 17:22
 16/29 anonim ***** válasza:
pont ezért menj el arra a tanfolyamra.
2010. márc. 2. 18:23
 17/29 A kérdező kommentje:
és ha nem arra megyek, hanem másikra? Mert nem erre akartam... akkor lehet, hogy elkerülöm életem szerelmét? :D
2010. márc. 2. 18:29
 18/29 anonim ***** válasza:

Jól látod a film mondandóját, de tudod hogy az amerikai filmekben le vannak butítva egyszerűsítve a mondandók..

Ezért is van az hogy a lehetőségekre nyílj ki (ahogy írtad), de ez nem feltétlenül jelenti azt hogy mindenre mondj igent szó szerint, hanem lásd meg a lehetőséget a dolgokban. Szóval én továbbra is azt mondom hogy ha érdekel a dolog akkor menj el. Önvédelem sosem árt, lehet nem életed szerelme lesz ott, de biztosan meg tudod majd magad védeni ha olyan helyzetbe kerülnél.. Erre jó még pl a krav maga de sok más harcművészet is..

2010. márc. 2. 19:28
 19/29 anonim ***** válasza:

A bunkó vagyok.

Legyünk barátok? Lány vagy?

2010. márc. 2. 20:06
 20/29 A kérdező kommentje:
jaja, nőnemű lény vagyok :D
2010. márc. 2. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!