Az baj, hogy 12 éves lánynak van Instagramja?
A neved alapján rólad van szó (instagramgirl)
Két véleményem is van:
1- alapból az instagramot baromságnak tartom, így azt mondanám, hogy igen csak baj.
2- amíg nem tesz ki magáról az 'illető' pucér/sminkes/#sexykevagykcshő képeket addíg miért lenne baj?
Nem baj csak azért gondold meg h miket raksz ki mert tényleg az interneten minden megmarad.
Tényleg ne rakjál ki pucér v ribis fotókat mert most még lehet h ez a "menő" de később ezt nagyon megfogod bánni.
Később ettől kínos helyzetekbe lehet kerülni.
Detto bulikról se nagyon tölts fel nyilvános képet ki tudja ki látja és igen én is tom h az Instagram lehet privát de akkor is lehet egy "Jó akarod" aki olyan képhez jut hozzá amihez nem kéne és ha kikerült a Napisz@rra v hasonló akkor azt már le nem szeded.
Ja és ne a saját neveden legyen az Instagramod hanem v mi nicken. Mivel így nehezebb megtalálni.
Ja és a szünideink ne szolj h Instázol mert ki fognak borulni.
Nekem is van instagramom:) Szerintem nem probléma. Nagyon sok osztálytársamnak is van:)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!