Fiúk! Az szép ha egy lánynak ilyen alakja van? Többi lent!
a teljesen lapos has annyira nem vonzó, inkább legyen picit telt véleményem szerint :)
én fenék párti vagyok, inkább nagyobb, kerek popsi, mint kicsi :) mell az jó lehet kisebb nagyobb is az nem annyira fontos :) de főleg a belső a lényeg...kedves gondoskodó odaadó mosolygós... :)
És gondolom minden egyéb testrészed is olyan, amilyennek papíron szerepelni kell: se nem kisebb se nem nagyobb, nincs is fentébb se lentébb, hanem pont úgy van, ahogy annak lennie kell.
Na ebből arra akartam kilyukadni, hogy megértem, hogy magadról nem teszel ki képet, ami nagyon is helyes! De legalább egy mintaképet linkelhettél volna pl. egy modellről, hogy legyen valami elképzelés, mert ez kb egyenlő a 0-val
Egyébként teljesen rendben vagy, már amennyire el tudlak képzelni. Utolsó kérdésedre a válaszom pedig az, hogy inkább vékony láb és kisebb fenék, de ez saját véleményem.
Amúgy nem kell aggódnod, hisz ahogy írtad még növésben vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!