Szoktad túrni az orrod, ha senki se lát?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 20:44
11/14 anonim válasza:
Még szép hogy túrom az orromat...
Egy ismerősöm nemcsak túrja(nem zavarja ha ottvagyok épp szemben vele),hanem utána a körme alól kibányássza az anyagot és elcsócsálja.(Lány).
Sőt annak a lánynak a testvére is előszeretettek túrja,és eszi ugyanúgy,de már megszoktam,és nem zavar.Azt mondta hogy nincsen íze.
12/14 anonim válasza:
pfhuuj mond meg neki h undorito amit muvelsz. XD..ott lennek huu mondanam bocsi de ez nem tul undi?! mind 1 egyebkent a zsepi nevu papir huu az nagyon hatasos *-* Probaljatok ki.
13/14 anonim válasza:
áá nem mondom neki...igazából nem zavar hogy megeszi az anyagot..nem az én számba adja,addig pedig csak röhögök rajta:-))))
Csinálja csak.
14/14 anonim válasza:
nem szoktam turni az orrom..:D ott a zsepkendo.
pff.
nagyon jo lehet vele akkor beszelgetni. (XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!