Kivel szoktad megbeszélni a problémidat?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 08:08
1/13 anonim válasza:
Az attol függ milyen jelegü a problémàm! Baràtnömmel, anyàval, tesommal, nagynénémmel, u.tesommal! Mikor kivel! :)
3/13 anonim válasza:
Senkivel. Magamban lerendezem. Viszont ha olyan jellegű ami mást is érint akkor általában azzal a személlyel, de ez ritka. Inkább egyedül szeretem lerendezni.
4/13 anonim válasza:
Van egy barátnőm, akivel mindent megbeszélünk egymással (még azt is, hogy mit ebédelt a másik).+Még van 2 barátnőm, akinek szintén el szoktam mondani a problémáimat.
5/13 anonim válasza:
senkivel. a családom, és a barátaim is arra valók, hogy jól érezzem velük magam, a problémáim csak az enyémek. :)
6/13 anonim válasza:
A legtöbb problémám nem engem érint, hanem mindenféle népekkel (bunkók a villamoson stb.) kapcsolatos. Ezek általában forralják egy darabig az agyvizemet, aztán elfelejtődnek a haverokkal töltött idő után. Ha nem így van, szimplán jól leordítok valakit vagy csendes elégtételt veszek egy greenpeacesen. A többi, magánjellegű meg azért magánjellegű, hogy én oldjam meg, ne mások.
7/13 anonim válasza:
Barátnőimmel!!Néha kiakasztom őket,a magánéleti mindenféle gondjaimmla...de mivel ab arátaim tudják h nagyon érzékeny vagyok,s nehezen dolgozok fel dolgokat!
8/13 anonim válasza:
A férjemmel és a barátnőmmel beszélek meg mindent.
Amíg anyukám élt vele beszéltem meg a gondjaimat bajaimat, de sajna már ez nem lehetséges. :(
9/13 anonim válasza:
Én a férjemmel szoktam megbeszélni minden féle problémát.Szerencsére én mindenben számíthatok rá.
10/13 anonim válasza:
Előszőr magammal.aztán az Istennel,utána barátnőmmel vagy a kineziologusommal.
A lényeg a megoldásra törekvés ,ha csak kesergés van ugyis maradsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!