Hogy tudnám pozitívan nézni a dolgokat?
Nagyon rosszul érzem magam...olyan érzésem van mintha senkire sem számíthatnék...eléggé rossz dolgok történtek velem mostanába...nincs egy barátnőm se aki kicsit törődne velem...mindenki a pasijával van elfoglalva...az a legnagyobb problémám h elcsesztem az érettségit és nem fognak felvenni abba a suliba ahová egész életembe vágytam..ez azért is esik ennyire rosszul,mert rengeteget tanultam..más meg aki ki se nyitott semmit simán elérte céljait...néha azt érzem h az élet nagyon igazságtalan...
Próbáltam elterelni a gondolataim de nem megy, nincs kinek elmondani, ráadásul a szüleimnek,tesóimnak is hiába mondom nem fogják fel milyen fontos ez nekem :(
18l
Olvasd el Lynn Grabhorn - Vonzás hatalma és/vagy Louise L. Hay - Éld az életed c. könyvét.
Nekem nagyon sokat segítettek.
Az élet igazságossága/igazságtalansága csupán nézőpont kérdése.
Aki helyetted jutott be az általad áhított iskolába, biztosan elragadtatva dicséri az élet igazságosságát.
.
Negatív szemlélet: félig üres a borosüvegem;
ugyanaz pozitívan: félig telt a borosüvegem.
.
"...,mert rengeteget tanultam..más meg aki ki se nyitott semmit simán elérte céljait..."
Vizsgáljad meg, mit csináltál rosszul.
A feljebb emelkedéshez nem a tanulás, hanem a tudás mennyisége a szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!