Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnám pozitívan nézni a...

Hogy tudnám pozitívan nézni a dolgokat?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul érzem magam...olyan érzésem van mintha senkire sem számíthatnék...eléggé rossz dolgok történtek velem mostanába...nincs egy barátnőm se aki kicsit törődne velem...mindenki a pasijával van elfoglalva...az a legnagyobb problémám h elcsesztem az érettségit és nem fognak felvenni abba a suliba ahová egész életembe vágytam..ez azért is esik ennyire rosszul,mert rengeteget tanultam..más meg aki ki se nyitott semmit simán elérte céljait...néha azt érzem h az élet nagyon igazságtalan...

Próbáltam elterelni a gondolataim de nem megy, nincs kinek elmondani, ráadásul a szüleimnek,tesóimnak is hiába mondom nem fogják fel milyen fontos ez nekem :(

18l

2015. jún. 2. 22:49
 1/4 ChrisStone válasza:
74%
Igen, az élet igazságtalan néha de amúgy meg biztos vagyok benne hogy van egy csomó jó dolog ami történik vagy történhetett veled, sőt még fog is. Néha nem èrezzük jól magunkat de ez úgyis mindig változik, főleg a fiatalabbaknál. Úgyis jól alakul ha jól állsz hozzá! :)
2015. jún. 2. 23:06
 2/4 anonim válasza:
100%
Ha jó ember vagy én hiszek benned. Rossz azért történik Veled, mert még meg kell tapasztalnod dolgokat. De később ugyanannyi jó fog történni. Úgyhogy örülj, hogy most a rossz van, ezért tehát jó. A pozitív gondolkodás maga a csoda. Legyen szép napod! Csak hidd el Te is!;)
2015. jún. 3. 00:27
 3/4 anonim válasza:

Olvasd el Lynn Grabhorn - Vonzás hatalma és/vagy Louise L. Hay - Éld az életed c. könyvét.

Nekem nagyon sokat segítettek.

2015. jún. 3. 04:00
 4/4 anonim ***** válasza:
58%

Az élet igazságossága/igazságtalansága csupán nézőpont kérdése.

Aki helyetted jutott be az általad áhított iskolába, biztosan elragadtatva dicséri az élet igazságosságát.

.

Negatív szemlélet: félig üres a borosüvegem;

ugyanaz pozitívan: félig telt a borosüvegem.

.

"...,mert rengeteget tanultam..más meg aki ki se nyitott semmit simán elérte céljait..."

Vizsgáljad meg, mit csináltál rosszul.

A feljebb emelkedéshez nem a tanulás, hanem a tudás mennyisége a szükséges.

2015. jún. 3. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!