Egy 11 éves lány vagyok, és mondhatni utál minden más lány. Mi a baj velem?
Leszögezendő, hogy irtó nagy Supernatural fan vagyok, és csak feliratosan nézem.
Mivel van baja a többi lánynak:
- Bajuk van azzal, hogy imádom a Supernaturalt.
- Bajuk van azzal, hogy szeretem pl. az Avengerst, a Dr. Who-t, a Sherlockot..
- Bajuk van azzal, hogy nem szeretem pl. Katy Perryt, vagy más női énekeseket, hanem ha tehetem Kansast, Metallicát, Imagine Dragonst, vagy Jason Walkert hallgatok.
- Bajuk van azzal, hogy nem szeretem a rózsaszínt, és szeretem a fiús ruhákat.
- Bajuk van azzal, hogy szeretek lovagolni, mert az olyan "piszkos".. WTH?
- Bajuk van azzal, hogy nem szeretem a Violettát, és nem öltözködöm kihívóan.
- Bajuk van azzal, hogy színészeket, énekeseket, filmszereplőket rajzolok ( csak férfiakat! nőket szinte sosem! és szépen rajzolok, tegyük hozzá.. )
- Bajuk van azzal, hogy hiszek a misztikus, természetfeletti lényekben, pl.: démonokban, angyalokban, szellemekben, stb.
- Bajuk van azzal, hogy pici a telefonom.. ( tényleg pici, de attól függetlenül tök jó.. én nem szeretem a rohadt nagy telefonokat.. )
- Bajuk van azzal is, hogy nem Geronimo könyveket olvasok, meg Tea Stilton könyveket, hanem pl.. Trónok harcát, Gyűrűk Urát, ilyesmiket.
- Bajuk van azzal, hogy szeretem az autókat, a motorokat és azzal is, hogy lelket képzelek a tárgyakba..
És még egy csomó mindent utálnak bennem :(
Tényleg inkább Violettát kéne néznem, és rózsaszínre festenem az egész szobát? :/
Csak a fiúkkal tudok beszélgetni, de velük is csak az Avengersről , meg az autókról, és nem mélyebb rétegekben.. Én mondjuk szeretem tudni minden filmszereplőnek a történetét, hogy ki is volt, szeretem teljesen ismerni, hogy hogy is élt..
Most tényleg ennyire kiállhatatlan vagyok? Túl fiús vagyok? Vagy mivan? Megkéne változnom? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!