Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy 11 éves lány vagyok, és...

Egy 11 éves lány vagyok, és mondhatni utál minden más lány. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Leszögezendő, hogy irtó nagy Supernatural fan vagyok, és csak feliratosan nézem.

Mivel van baja a többi lánynak:

- Bajuk van azzal, hogy imádom a Supernaturalt.

- Bajuk van azzal, hogy szeretem pl. az Avengerst, a Dr. Who-t, a Sherlockot..

- Bajuk van azzal, hogy nem szeretem pl. Katy Perryt, vagy más női énekeseket, hanem ha tehetem Kansast, Metallicát, Imagine Dragonst, vagy Jason Walkert hallgatok.

- Bajuk van azzal, hogy nem szeretem a rózsaszínt, és szeretem a fiús ruhákat.

- Bajuk van azzal, hogy szeretek lovagolni, mert az olyan "piszkos".. WTH?

- Bajuk van azzal, hogy nem szeretem a Violettát, és nem öltözködöm kihívóan.

- Bajuk van azzal, hogy színészeket, énekeseket, filmszereplőket rajzolok ( csak férfiakat! nőket szinte sosem! és szépen rajzolok, tegyük hozzá.. )

- Bajuk van azzal, hogy hiszek a misztikus, természetfeletti lényekben, pl.: démonokban, angyalokban, szellemekben, stb.

- Bajuk van azzal, hogy pici a telefonom.. ( tényleg pici, de attól függetlenül tök jó.. én nem szeretem a rohadt nagy telefonokat.. )

- Bajuk van azzal is, hogy nem Geronimo könyveket olvasok, meg Tea Stilton könyveket, hanem pl.. Trónok harcát, Gyűrűk Urát, ilyesmiket.

- Bajuk van azzal, hogy szeretem az autókat, a motorokat és azzal is, hogy lelket képzelek a tárgyakba..

És még egy csomó mindent utálnak bennem :(

Tényleg inkább Violettát kéne néznem, és rózsaszínre festenem az egész szobát? :/

Csak a fiúkkal tudok beszélgetni, de velük is csak az Avengersről , meg az autókról, és nem mélyebb rétegekben.. Én mondjuk szeretem tudni minden filmszereplőnek a történetét, hogy ki is volt, szeretem teljesen ismerni, hogy hogy is élt..

Most tényleg ennyire kiállhatatlan vagyok? Túl fiús vagyok? Vagy mivan? Megkéne változnom? :(

2015. máj. 30. 21:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hááát szerintem egy-két dologhoz még elég fiatal vagy. Én 17 évesen kezdtem el nézni a Supernaturalt de néhány résztől éjszaka egyedül majd besz*rtam... XD A Trónok harcába bele sem kezdek, mert tudom milyen durva. Azon kívül viszont ne foglalkozz velük. Nem bírják elviselni, hogy nem csatlakozol a tömeghez. Ez amolyan csordaösztön. Senki sem bírja megmagyarázni, hogy miért van, ők sem csak csinálják. És sajnos a legtöbb ember szerint normális. Aztán van az a néhány aki másmilyenre sikerül. Engem sem bírtak, de én sem tudom kideríteni, hogy mi ennek az oka ténylegesen. Általánosban azért csúfoltak, mert jó tanuló voltam. Aztán gimnáziumban meg azért mert a kutyákat szeretem, meg nem iszok, nem bulizok, meg sokat hiányoztam stb. De igazából komoly okot képtelenek voltak mondani. Hisz semmivel sem ártottam nekik. A gimnáziumi barátom azért is szakított velem, mert ő nem bírta elviselni, hogy ne fogadják be, én meg ellent álltam. Aztán velük együtt piszkált, hogy még jobban belilleszkedjen. Szóval szerintem ne változz meg, de hazudnék ha azt mondanám, hogy könnyű így.
2015. máj. 31. 00:42
 12/26 anonim ***** válasza:

Ugyan már! :) Gyakran a fekete bárányok azok; akik többet érnek. ;)

Én is hasonló cipőben járok, kivéve, hogy én találtam magamnak hozzám hasonlóan kerge lányokat. :D

Amit tudsz csinálni (mivel gondolom még általánosba jársz), hogy megpróbálsz 6 osztályos gimibe bekerülni. Ott már, ha jól választottál, válogatottabb lesz a csapat, és ott tuti találsz hozzád hasonlóakat. Kitartás :)

15/L

2015. máj. 31. 05:48
 13/26 anonim ***** válasza:

Hát, kettőnk között annyi a külömbség hogy én nem tudok szépen embereket rajzolni és idősebb vagyok. Meg hogy a supernatural-t most kezdem csak nézni :) Engem is utáltak sokan, depis is voltam sokáig, de mostanra elért mindenki abba a korba hogy aki nem szimpatikus azt inkább lesz*rja minthogy vesződjön vele és elvan a saját baráti körével. Van egy legjobb barátnőm akivel tök jól elvagyunk, a többiek meg hadd menjenek a csorda után. Kitartás, nem neked kell megváltoznod! :)

15/l

...amúgy...11 évesen Geronimo könyveket olvasnak?? :O Azt a 8-9 éves korosztálynak szánták. Ő bajuk. Neked ajánlom az Eragont, na az egy jó könyvsorozat :D

2015. máj. 31. 11:27
 14/26 anonim ***** válasza:
Bennük van a hiba ne akarj megvaltozni legy onmgad annal jobbat nem tehetsz! Engem is szoktak piszkalni de nem kell megvaltozni es a fiuk is tudnak jo fejek lenni 12/l (bocsi telorol vagyok)
2015. máj. 31. 20:27
 15/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, ők a hülyék! Sokkal értelmesebb és érettebb vagy a korosztályodnál. Velem is pont ez történt és aztán elmentem egy elég jó hatosztályos gimibe és ott mindenki teljesen másmilyen volt, most meg rengeteg barátom van kubaitól kezdve franciáig :D Mindig nehéz, ha egyéni és különc vagy, de megéri, hidd el, ha nem vagy olyan tömeggyártmány, mint a legtöbb mostani csaj. Amúgy én is szeretem a Trónok harcát, a Gyűrűk Urát és az Imagine Dragons-t és én is lovagoltam régebben :D 15/l
2015. máj. 31. 21:42
 16/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok jó választ! :)

Nemtudom, én nemtudok félni a Supernaturaltól, nekem valahogy nem ijesztő.. nemtudom :)) mindenesetre imádom, nagyon fontos nekem..

Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)

2015. jún. 1. 14:56
 17/26 anonim válasza:

Szia!

Elmondok neked valamit: Engem fiú létemre sokan le homiznak a szakmám miatt (fodrásznak tanulok) sok lánnyal vagyok együtt és nagyon jól el tudunk beszélgetni. Had áruljam el, hogy utálják a Violettát :) De engem nem érdekel hogy kik mit mondanak, mert én tudom hogy önmagam vagyok :) Te se törődj mások véleményével, legyél önmagad és ez a lényeg :)

2015. jún. 2. 14:51
 18/26 anonim válasza:

A rajzolást leszámítva én is ilyen vagyok, csak 20 éves :D Oké, nem öltözöm fiúsan, de ennyi idősen én is azt tettem, de még most se vennék fel rózsaszínt.

Ne aggódj, majd kinövik ők is. Te sokkal éretebb típus vagy. Én is így voltam általánosban, nem ugyanazt szerettem, mint a többiek, igaz engem nem csúfoltak, bár nem is volt igazi barátom még akkor. Gimiben viszont nagy szerencsém volt és ha nem is szerették ugyanezeket elfogadták és ugyanannyira kedveltek ezekkel is. Nem mondom, hogy gimiben nem lesznek idióták, de biztosan érettebb gondokodású emberekkel kerülsz majd egy osztályba. Addig meg sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak hogy kitartás és ne változz meg!

Egyébként majd ha a srácok másként is érdekelni fognak nagyra fogják értékelni, hogy jártas vagy ezekben a témákban ;) :D

Viccet félretéve, fel a fejjel és sok sikert a továbbiakban. VELED NINCS SEMMI BAJ! :)

2015. jún. 2. 22:55
 19/26 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 3. 16:14
 20/26 anonim válasza:

Milyen lányok azok? Úristen

A lényeg: más osztályokból szerezz hozzád hasonló stílusú barátnőket és mimden rendbe lesz mert ha így lesz észre veszik, hogy neked is vannak barátaid és elkezdenek foglalkozni veled...

2015. jún. 3. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!