Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi történt életed legszarabb...

Mi történt életed legszarabb napján?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 21:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik volt a legrosszabb.. Inkább egy legrosszabb évem volt. 8 éves voltam és abban az évben halt meg a nagypapám és a az első kutyám is. Nem sikerült semmise az osztályban csúfoltak elkezdtem bunkón viselkedni. Anyukám pszichológushos akart vinni én meg ordítottam egyfolytában. Folyton bőgtem úgyhogy abban az évben minden napom a legszarabb volt.
2010. febr. 27. 12:39
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
Felpontoztam jó pár válaszolót,de ez csupán annyit jelent,hogy együttérzek velük,nem azt,hogy szuper a sztorijuk.....
2010. febr. 27. 14:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
2 évesen meghalt húgom, aztán az orvos miután elmentem hozzá h depis vagyok, bevágta h ne szomorkodjak majd megtetszik egy lánynak a fülem(nem az volt a bajom:D). meg talán még az amikkor barátnőm előttem csalt meg. :D meg amikkor a cicáim meghaltak. :( nagyapám, nagymamáim meghaltak, meg még sok ember de vhogy az emberek halála nem szomorít el...mind megérdemeljük.
2010. febr. 27. 21:15
 14/21 anonim válasza:
100%
11 éves koromban mikor meghalt az apukám 36 évesen rákban :( A rá következő napok, évek voltak a legrosszabbak. Most 16 évesen talán úgy érzem, túljutottam rajta, de még mindig elég sokszor eszembe jut :(
2010. márc. 1. 21:03
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Elmaradt a Barátok közt.
2010. márc. 2. 17:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Uccsónak szörnyű lehetett XD
2010. márc. 2. 18:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

egyszer kb.6 éves lehettem..amikor apukámnak volt egy régi nője akivel nem tartotta a kapcsolatott és az a nő zaklatott minket.szülinapom volt.és egyszer ott termedt a nő a gyerekével [nem apumtól volt] és akkor anyum terhes volt [ az ikertesóimmal volt terhes.] és ő kinem álhatta azt a nőszemélyt és én is rettegtem tőle [mm a nőtől] mert amiket hallotam róla. :S és..igen ott termedt kezébe egy ajándékszatryor meg a másikba egy nagy vanillia torta..és anyum kiment a kapuhoz és elkedtek veszekedni a nővel.kimentem a házból és azt láátam h a nő anyu arcába nyomta a tortát. és anyu összesett beittük a házba és mentőt kellet hivni..és ezt nekem végig kellet néznem amikor anyum ott feküdt a szőnyegen eszméltetlenüül.és amikor bent voltak megszülettek az öcséim :D

a másik legrosszab. amikor anyum meg apum csunyán összeveszeet és egyik este hallotam h veszekedtek és apu csomagolt elment tőlünk a régi házunkhoz és 2 napig ottvolt.és anyu bejött a szobámba sirva akkor még sehoa nem láttam sirni [ sztem ] és elkezde mondani h -semmi baj nem lesz minden rendben lesz. de akkor is láttam mikor apum kiment a kpun meg minden és mondja h minden jólesz tuttam semmi nem lesz jóll...de 2 nap kibékültek és akkor nagyon megkönnyebültem.

nem tudom.nekem még nem halt meg papám mamám de nem is nagyon akarom.- :/:/:/:/

2010. márc. 7. 20:27
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Megláttam ezt a kérdést X"D
2010. márc. 10. 16:02
 19/21 anonim ***** válasza:
az,hogy megszülettem
2010. júl. 17. 20:15
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

lekéstem a buszt, de siettem haza egy film miatt, ezért gyalog elindultam. útközben viszont elkezdett esni, és nem volt nálam esernyő, képzelhetitek...

ráadásul műsorváltozás volt, és nem adták le a kedvenc filmemet aznap...

2010. szept. 7. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!