Mi történt életed legszarabb napján?
egyszer kb.6 éves lehettem..amikor apukámnak volt egy régi nője akivel nem tartotta a kapcsolatott és az a nő zaklatott minket.szülinapom volt.és egyszer ott termedt a nő a gyerekével [nem apumtól volt] és akkor anyum terhes volt [ az ikertesóimmal volt terhes.] és ő kinem álhatta azt a nőszemélyt és én is rettegtem tőle [mm a nőtől] mert amiket hallotam róla. :S és..igen ott termedt kezébe egy ajándékszatryor meg a másikba egy nagy vanillia torta..és anyum kiment a kapuhoz és elkedtek veszekedni a nővel.kimentem a házból és azt láátam h a nő anyu arcába nyomta a tortát. és anyu összesett beittük a házba és mentőt kellet hivni..és ezt nekem végig kellet néznem amikor anyum ott feküdt a szőnyegen eszméltetlenüül.és amikor bent voltak megszülettek az öcséim :D
a másik legrosszab. amikor anyum meg apum csunyán összeveszeet és egyik este hallotam h veszekedtek és apu csomagolt elment tőlünk a régi házunkhoz és 2 napig ottvolt.és anyu bejött a szobámba sirva akkor még sehoa nem láttam sirni [ sztem ] és elkezde mondani h -semmi baj nem lesz minden rendben lesz. de akkor is láttam mikor apum kiment a kpun meg minden és mondja h minden jólesz tuttam semmi nem lesz jóll...de 2 nap kibékültek és akkor nagyon megkönnyebültem.
nem tudom.nekem még nem halt meg papám mamám de nem is nagyon akarom.- :/:/:/:/
lekéstem a buszt, de siettem haza egy film miatt, ezért gyalog elindultam. útközben viszont elkezdett esni, és nem volt nálam esernyő, képzelhetitek...
ráadásul műsorváltozás volt, és nem adták le a kedvenc filmemet aznap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!