Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 15 évesen fiatal vagyok még a...

Veszna kérdése:

15 évesen fiatal vagyok még a tetováláshoz?

Figyelt kérdés
Igazából már régebbóta szeretnék tatto-t, de most a legjobban. A bal vállamra egy horgonyt. Ti mit gondoltok? Rossz döntés?
2015. máj. 24. 01:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, fiatal vagy még. És igen, rossz döntés.
2015. máj. 24. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Hidd el, megéri megvárni a 18-at. A tetoválásnak különlegesnek kell lenni, márpedig ha valamit bárki, bármilyen fiatalon megkaphat, az ugye már nem különleges. A mintáról nem is beszélve. A horgony most nagyon divatos, te miért pont azt szeretnél?
2015. máj. 24. 02:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, fiatal vagy.Egyrészt nem is tetováltathatnál 18 alatt csak szülői beleegyezéssel, de nem tudom hogy elég-e az aláírás, lehet a szülőnek be kell menni és megmondani hogy igen, tetoválhatja a gyerekemet.Másrészt én is sok mindent akartam tetováltatni fiatalkoromban,de hála az égnek nem tettem meg, mert azokat a mintákat már nagyon megbántam volna.

Ne tetováltass amíg 18 nem leszel és ne ilyen lakótelepi "olcsón megcsinálom" féle gyökerekhez menjél mert elrontja, aztán megnézheted magad.

2015. máj. 24. 02:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Juj, én már a 22 éves önmagammal nem értek egyet, pedig az is csak 4 éve volt, nemhogy a 15 évessel. Semmi maradandót ne tegyél a testeddel, mert nem vagy még érett a döntéshez. De én a 18-at is korainak tartom, inkább várd meg a 25-öt.
2015. máj. 24. 04:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Még 20 évesen is fiatal leszel. Van egy oszt. társam most 19 éves, 17 évesen csináltatott egy baglyot az alkarjára, már mindent megpróbált, hogy eltüntesse. Most kb. Olyan ott a bőre mint a nagyimé a sok krémtől meg tapasztól. A lézer túl körülményes lenne, a minta miatt pedig eltakartatni se tudja...
2015. máj. 24. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
A horgony még elég szolid, de azért várd meg a 18-at szerintem.
2015. máj. 31. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!