Hogyan alakíthatnám át magam?
nagyon szeretnék olyan lenni mint Selena Gomez.
nem vagyok hülye kis rajongó pi**a csak nagyon tetszik a külseje, ahogy viselkedik, az egész karktere.
szerintetek hogy hasonlíthatné rá, ha alapból én elég visszahúzódó típús vagyok?(többbek között ezt is szeretném leküzdeni.)
saját egyéniséged legyen, ne másokat másolj=)
nem rosszindulatulag mondom
Tényleg a legjobb barátnője vagy? Minden nap beszélsz vele? Miből gondolod, hogy ismered a személyiségét a viselkedését stb? Neki a tw a munkája képes bármit előadni! Amúgy az öltözéke pont olyan amilyen a divat! Nem a saját stílusa, ez kivan találva az alkatához a szerepéhez stb..
Egyszerűen nézd a filmjeit és onnan tudod, hogy milyennek kell lenned!
Amúgy én is csak azt tudom tanácsolni, amit az előttem szóló!
Nézz meg selena gomezes weboldalakat,figyeld,hogy milyen ruhákba jár,hogy viselkedik,és járj el tehetségkutatókra,hogy legyen önbizalmad.(mindemellett tovább is juthatsz)
Van még egy jó tipp:
Képzeld azt,hogyÚgy nézel ki mint Selena,És hogy mindenki azt látja,hogy Selena vagy,és gondolj bele,hogy mindenki ismer.
Ezeket vidd bele a hétköznapjaidba,és tuti,hogy nőni fog az önbizalmad,emellett Selena tökéletes mása leszel (:
De vigyázat!A saját személyiségedet se veszítsd el!
Sok sikert (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!