Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem érzem hogy fejlődne a...

Nem érzem hogy fejlődne a személyiségem, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
27 vagyok, és már legalább 2 éve azon töröm a fejem, hogy elkellene költöznöm itthonról és kikerülni a nagyvilágba. Vállalni egy munkát valahol messzebb az otthontól, talán külföldön is akár, de azért kezdésnek inkább egy nagyvárosban. A szüleim erőltetik hogy lakásra gyűjtsek, meg autóra, de nem akarom magam lekötni. Alig láttam valamit az életből mert mindig ebbe a családi buborékba éltem. Ki akarom próbálni magam hogy mit érek.

2015. máj. 21. 16:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem hogy már egy szakadt diszkós ringyóval is lefeküdnék, csak történjen már végre valami szokatlan.
2015. máj. 21. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól nem biztos, hogy fejlődni fogsz, ha túl aktív vagy és végigdolgozod a huszas éveid. Olvass, filmezz, ismerkedj, és gondolkozz nagyon sokat mindenen :)
2015. máj. 24. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor tessék az asztalra csapni!

Felnőtt férfi vagy, önálló gondolatokkal és úttal. Ne engedd nekik, hogy a saját nézeteiket rád erőltessék.

Azt tedd, amit tenned kell. Menj el otthonról, ha világot akarsz látni!

2015. máj. 27. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
csinálj gyerekeket és érezni fogod a pezsgést
2015. máj. 27. 20:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket :)
2015. máj. 30. 07:41
 6/6 Doruss ***** válasza:

Akkor keress munkát valahol messzebb! Lehet, hogy jól jönne, ha lakásra, autóra összegyűlne a pénzed, de ki tudja, az még meddig tartana, és szerintem jobban éreznéd magadat egy albérletben, miközben éled a saját életedet, mint egy saját lakásban, amiért gyakorlatilag a fiatalságoddal fizettél.

Vesd bele magadat az életbe! Az sem baj, ha "szakadt diszkós ringyókkal" kezded. Az embernek szüksége lehet kicsapongásokra, mielőtt képes megtalálni a helyét, a boldogságát. Tudom, hogy mennyire nehéz a szülők érzelmi világát nem kímélve nem az ő véleményük alapján elkezdeni élni, de azt csak te tudod eldönteni, mi tenne boldoggá vagy hol lenne a helyed. Úgyhogy hajrá!

(azért vigyázz magadra :D)

2015. jún. 30. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!