Normális, hogy kövér vagyok, de nem zavar? 12/l
Sziaaztok! 12 éves lány vagyok, 162 centiméter és 85 kilógramm, de egyáltalàn nem zavar, mert tetszik a hasam, a derwkam meg minden a testemen.
A méreteim a következők:
Derék: 121 cm
Csípő: 127 cm
Comb: 73 cm
Ez baj? Normális?
Képet esetleg kaphatunk? Ha nem is rólad, akkor valakiről aki kb olyan mint te?
Egyébként miket és mennyit eszel, hogy így hízol?
9-es vagyok.
Nem jött a kép.
Gondolom másnak se :D
12 éves lány. Nagy mértékű hízás, a szülők meg csak nézik. Lehet teljesen normális és boldog gyerek, de én inkább a hormonális változásokra gondolkodnék és tuti orvoshoz vinném, biztos, ami biztos alapon.
Tehát ebben a korban a megadott méretek igenis lehetnek bajnak a jelei.
#17> Előfordulhat az is, amit te írsz, de meglehetősen ritka. Ez azért egy elég általános kérdéstípus, és az esetek túlnyomó többségében az ilyen kérdéseknél az ember nem objektíven érdeklődik csak. Abban az esetben, mikor valaki kérdést ír ki a normálistól eltérő testsúlyáról, és azt írja, hogy őt tulajdonképpen nem érdekli a dolog, akkor meg merem kockáztatni, hogy az esetek 95-nél nagyobb százalékában valójában tudat alatt igenis zavarja a dolog.
Az ember önmagával szemben ritkán semleges. Oké, ha mondjuk a naprendszer kialakulásáról van szó, akkor érdekelhet valami úgy, hogy az tulajdonképpen nem érint meg érzelmileg, nem zavar, vagy nem vágyok egy bizonyos válaszra, tehát tényleg objektív érdeklődéssel tudom megközelíteni a kérdést. De pont azért, mert valójában nincs közvetlen kihatása az életemre, a döntéseimre, az állapotomra, a sorsomra.
Amúgy a kérdező szemmel láthatólag nem mond igazat a súlyát illetően. Ha jobban megnézed a válaszokat, akkor legalábbis eléggé valószínűsíthető. Hogy miért kamuzik, az külön kérdés lehetne, hogy csak unalmában trollkodik, vagy valamiféle belső disszonancia miatt, vagy más célzattal. De tulajdonképpen mindegy is. Viszont nekem elég egyértelműnek tűnik a kérdező további válaszai alapján, hogy a kérdés fiktív. Persze adtam rá egy normális választ, hátha van olyan válaszoló, látogató, aki számára esetleg a válasz releváns lehet, de bizonyára nem a kérdező lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!