Hogyan legyek az mint régen?
Régen, olyan 10 éves koromtól kezdve eléggé céltudatos voltam, szerettem amit csinálok volt hobbim és voltak céljaim álmaim. Nyitott voltam a külvilág felé.
Most viszont 18 évesen, főleg az utóbbi fél évben rengeteget változtam, a családom elől elzárkózom. Az emberek nem érdekelnek, a virtuális világba menekültem. Hiába van hobbim semmi sem tud lekötni, most az érettségi szünetben dolgozom, de valamiért a régi morál sincsen meg bennem, félek hogy elrontok valamit, pedig kifejezetten jó vagyok a műszaki dolgokban, mégis az utóbbi időben hatalmasat csökkent az önbizalmam.
Jó néhány dologhoz más a hozzáállásom könnyebben feladok dolgokat, lustább vagyok és lassan céltalan. Régen voltak kisebb mérföldkövek amiket teljesíteni akartam, most már azok sincsenek vagy túl nagy a távolság (egyetem a legközelebbi, ahova felvételi után még 6 év az MSc elvégzése) Tervben van egy fizika Nobel díj is igaz, lehet hogy nevetségesen hangzik de tudom hogy képes vagyok rá, és ez olyan álom ami hajt.
Tehát mit tegyek hogy a régi morál, a motiváció visszatérjen belém, milyen új dolgokat keressek az életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!