Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek az mint régen?

Hogyan legyek az mint régen?

Figyelt kérdés

Régen, olyan 10 éves koromtól kezdve eléggé céltudatos voltam, szerettem amit csinálok volt hobbim és voltak céljaim álmaim. Nyitott voltam a külvilág felé.

Most viszont 18 évesen, főleg az utóbbi fél évben rengeteget változtam, a családom elől elzárkózom. Az emberek nem érdekelnek, a virtuális világba menekültem. Hiába van hobbim semmi sem tud lekötni, most az érettségi szünetben dolgozom, de valamiért a régi morál sincsen meg bennem, félek hogy elrontok valamit, pedig kifejezetten jó vagyok a műszaki dolgokban, mégis az utóbbi időben hatalmasat csökkent az önbizalmam.

Jó néhány dologhoz más a hozzáállásom könnyebben feladok dolgokat, lustább vagyok és lassan céltalan. Régen voltak kisebb mérföldkövek amiket teljesíteni akartam, most már azok sincsenek vagy túl nagy a távolság (egyetem a legközelebbi, ahova felvételi után még 6 év az MSc elvégzése) Tervben van egy fizika Nobel díj is igaz, lehet hogy nevetségesen hangzik de tudom hogy képes vagyok rá, és ez olyan álom ami hajt.

Tehát mit tegyek hogy a régi morál, a motiváció visszatérjen belém, milyen új dolgokat keressek az életben?

2015. máj. 11. 13:06
 1/1 anonim válasza:
Mit gondolsz lehetseges, hogy a virtualis vilag szippantott be annyira, hogy ne erdekeljenek az emberek es bezarkozz? Vagy forditva tortent? Melyik lehet oka melyiknek? A virtualis vilagtol nem kap az ember sok visszajelzest, visszaigazolast. Igy en azt mondom, eloszor azt a vilagot hagyd el!
2015. jún. 1. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!