Hogyan legyek olyan mint régen?
Hosszú történet az enyém.. a lényeg,17 éves lány vagyok és a végtelesnégig életvidáám , és örökmozgo (vtam).Áprilisban volt egy gerincmütétem. Gerincferdülésem volt, igy platinákat helyeztek be. Nagyon nehéz töle szabadon mozogni ..mint régen.. ha ugy mozognék már rég visszakerültem volna a kórházba.. és most, hogy itt a nyár, járunk a barátánökkel strandra és én csak lebegek a viz felszinén egy gumimatracon.. ök ugrálnak önfeledten és nekem megszakad a szivem. plusszba még rájön azis hogy jönnek a kérdések és kérések : "Hajni mért nincs jo kedved???" vagy "Hajni legyen már jó kedved." iszonyat érzés hogy nem tudok ugy viselkedni mint régen.. vajon sose fog elmulni a szorongás hogy nehogy rosszul mozduljak?:( Annnyira sirhatnékom van, és most érzem elöször életembe hogy lehet, hogy agyturkász kéne.. :( Anyukám is már észre veszi rajtam hogy nagyon szomoru vagyok és ezáltal ö is nagyon szomoru... :( egyre rosszabb , de tényleg..:(
Amugymeg.. amikor a mütét volt nem féltem, nagyon bátor voltam, gond nélkül végigcsináltam.. lehet hogy most fogom fel mi is történt? Segítsetek légyszi hogy tudnám a régi önmagamat vissza nyerni? :(
Biztosan javulni fog az állapotod,főleg,ha gyógytornára is jársz! Sokkal erősebb ember leszel,mert nagy lelkierővel végigcsinálni a műtétet,és az utókezeléseket,az nem semmi!Fáj még,nagyon? Doki mit javasol?
TÜRELEM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!