Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek hogy újra olyan...

Mit tegyek hogy újra olyan legyek mint régen?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi van velem mostanába. de nagyon lehangoló a körzérzetem szorongok és csak a itthol érzem magam jól és biztonságba! Legnagyobb oka mondhatni tünete az állandó hasmenés...:S Nincs semmi gond az étkezésemmel semmi ilyesmi csak szorongás valami okból kifolyólag van.

Ha itthol vagyok nincs semmit ilyen problámám. Vizsont mikor menni kell valahova főként suliba egyből WC:S suliba is csak szorongok hogy mikor érek már haza a Wc-re..:-( Mindig azon gonolkozok lesz a wc ahova megyek meg a suliba kituod e majd menni hogy ne vegyék észre hogy nem csak pisilek :-( És már 4 hete ez megy, és nagyon nehezem bírom mit tegyek hogy minnél hamarabb leküdjem ezt a "betegséget" ami nem is betegség igazából sztem csak félelem és ha az ember arra gonol mindig akkor úgyis mennie kellesz a Wcre:-(

Ma is inkább itthol maradtam nem mentem suliba mert reggel megint ment a hasam és azóta semmii megnyugodtam és elmult meg hasfogok szedem állandóan mikor már érzem hogy kicsit furcsán émelyeg a gyomrom :-( Bezzeg ha elmegyek a suliba ott tutii egész nap kellett volna menni...:S :(

Még a barátomnál is félek menni nehogy ott is keljem elég kellemetlen lenne nekem:-( Tudja hogy mostanába nem olyan jó a közérzetem és hogy otthol maradok inkább de pontosan nem modnam még el hogy "hasmenés" miátt:S Mert kicsit cikinek érzem :-( ( de amúgynagyon megértő a barátom és mindenben támogat hállaa:D)

Nekted volt már ilyen vagy hasonló problémáitok, ha igen kérlek írjátok le hogyan győztétek le?

Sokat segítenétek

18/L

2010. márc. 22. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Menj dokihoz ezzel

Ő majd megmondja hogy mit csinálj nem lehet ezzel hosszú távon együtt élni

2010. márc. 22. 11:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Voltam már felírt hasfogok NormaflortMeg mindeg ilyen gyógyszereket Dehát kiis írt egy hétre akkor minden jó votl utána másik héten megint szorongás :-(
2010. márc. 22. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz mert ez lehet pánik betegség jele is!
2010. márc. 22. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Menjél el pszichiáterhez, ez depresszió jele nálad, azt meg lehet szépen kezelni.Ne halogasd, így nem mehet a végelenségig.
2010. márc. 22. 12:06
 5/8 anonim válasza:
Ezt írhattam volna én is, mármint ezt a kérdést/problémát. Szinte ugyanígy vagyok vele én is, nem merek hosszabb útra indulni, nyaralni, haverokkal bulizni. Folyton csak az itthonülés van. Azt hiszem ellátogatok én is a dokihoz!
2010. márc. 22. 13:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor tudod te is milyen rosz. De barátok és a család (ha lehet rájuk számítani és hála az én estembe úgyérzem ez így vagy) segítségvel megpróbálom először ezt legyőzni Többet kint lenni sétálgatni mert hála az idő is kezt jó lenne mostmár mozogni és és keresni azokat a lehetőségeket amikor vidám lehetek Nagyon sok erő kell úgy gondolom de nem adom fel és neked is azt ajánlom mert nem csak mi vagyunk így még sokan mások rajtunk kívül és azért is írtam le a problémám hogyha valaki még van így rájöjjön hogy nem egyedül van és hatha tudonk segíteni egymáson:-)

És nekem mitől alakult ki nem tudod vagy hogy próbálod ezt leküzdeni?Mióta tart ez?

2010. márc. 22. 13:20
 7/8 anonim válasza:
Elég régóta, az első ilyen emlékem akkor volt amikor édesapám meghalt és az első hagyatéki tárgyalásra mentünk. Akkor volt az , hogy sokszor kellett indulás előtt wc-zni. Azóta, meg nem is figyeltem annyira, és most már mindennaposnak mondható a jelenség. Próbálok lassan enni és kevesebbet, nem idegeskedni annyit, haverokkal eljárni, de sokszor nehéz és sokszor mondtam már le programot is, mert nem akartam kellemetlen helyzetbe kerülni! Én is tervezem hogy orvoshoz megyek, szerintem az segíthet! Ha előrébb leszek vele megírom!
2010. márc. 23. 10:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi:) Amúgy nekem is meghalt azt apukám 2 éve és sokat sírok még most is miattta lehet az is közrejátszik :-(
2010. márc. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!