1/20 anonim válasza:
Te dolgod. Inkább ez a kérdés ciki...
4/20 anonim válasza:
Végre valami a mai délelőtt, ami megnevettetett. :D
5/20 anonim válasza:
Aludj a plüssmacival, ha neked az jó.
De ne beszélj róla.
7/20 anonim válasza:
Ha van valami története, akkor nem hiszem, hogy szégyellned kéne ezt. Én például 20 éves létemre nem tudok úgy elaludni, hogy nincs ott a kispárnám. Születésem óta megvan, sok emlék fűz hozzá, szóval már hozzám nőtt.
9/20 anonim válasza:
Én is egy macival alszom, 18 éves fiú létemre. Mondjuk van története, kb. 3 éves koromban varrta anya. Szóval szerintem nem ciki.
10/20 anonim válasza:
Van egy rohadt nagy plüsskészletem amiket még gyerekkoromban a tesóimtól és a szüleimtől kaptam.Volt, hogy mandulaműtétnél volt egy pár mellettem, volt, hogy elestem elég durván és azután hozták nekem vigasztalásképpen..19 éves fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!