Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ciki volna elhívni fiatalon...

.:MaRRz:. kérdése:

Ciki volna elhívni fiatalon valakit egy iskolai bálba?

Figyelt kérdés

Sziasztok! / Jó napot!

Azt szeretném megkérdezni, hogy nem ciki-e meghívni egy lányt 13 évesen az iskolai bálba...? Tudom... tudom... most valaki azt gondolja, (vagy nevet) hogy kis nyomi, mit akarsz te még? Vagy ennek durvább változatai. Az ilyenek kíméljenek. Viszont ha azt mondjátok, hogy ne hívjam, és várjak pár évet... hát... azt is elfogadom, mert még... ömm... valljuk be: gyerek vagyok. Azért szeretném elhívni, mert... jól néz ki... és... tetszik. (most megint nevettek... gondolom...) Attól is tartok, hogy sokan kinevetnének, mert ők is gyerekek... (felső tagozat) És ez így elég kínos volna. Na szóval légyszi segítsetek, és ha már volt ilyen tapasztalatatok, akkor mondjátok meg, hogy hogy hívjam meg, mit kéne csinálni, vagy... hogy ciki-e? Előre is köszönöm!

2015. jan. 28. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:

nem tudjuk te hány éves vagy

nem tudjuk a szülei elengednék-e (én nem engedném idegen iskolai bulira a 13 éves lányom)

ezen kívül nincs benn semmi ciki, szemesnek áll a világ, vagyis, ha nem próbálod meg, akkor sosem fogod megtudni

2015. jan. 28. 22:01
 2/2 anonim válasza:
Én 12 vagyok és rohadtul örülnék egy bàl meghívàsnak szoval própàlkozz :)
2015. jan. 29. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!