Tudjuk befolyásolni az álmainkat?
igen, egyébként nagyon érdekes ez a tudatos álom dolog...már régóta művelem :D igaz, én nem ezekkel a módszerekkel tanultam amiket itt az interneten olvastam, én csak úgy autodidakta módon :D
Egyébként meg akkor még nem is tudtam hogy ennek van neve is...semmit nem tudtam erről az egészről...
mondjuk annyira alaposan leírják az interneten, hogy nem is lett volna türelmem úgy végigcsinálni.
Egyébként egyik vicces tudatos álmom, még a kezdetekről:
Bementem a nappalinkba, ahol a fotelba egy nő kötögetett...ismerős volt, mert egyszer ezt már álmodtam...emlékeztem, hogy azt fogja mondani a nő, hogy már 2 hónapja köti a pulóvert de nem igazán halad.
Gondoltam, megelőzöm, én mondom először...
"- Milyen szép pulóver. Csak nem két hónapja köti?
A nő csodálkozva rám néz: - De,de ... pont két hónapja...De maga ezt honnan tudja?
- Ezt már álmodtam ezt egyszer! Ez is csak egy álom.
A nő pókerarcot vágott. - Tudom. (És kötött tovább).
Mondom neki. - Ne segítsek? Tudok kötni.
- Nem. Nem kell. Ez csak egy álom, ráérek itt üldögélni. Egyébként Karácsonyra kötöm a pulóvert, de nem lesz kész, mert nem haladok.
Mondom neki. - Mivel én szabom meg, hogy milyen időpontot írunk, higgye el befogja fejezni.
Ismét pókerarc. - Hm. Akkor jó. ... És a nő kötött tovább, de a pulóvere (mivel én úgy akartam) elkezdett gyarapodni és csak nőtt, nőtt...
És nem csak az benn a vicc, hogy elbeszélgettem egy tök idegen álombeli nővel, hanem mert a 2 hónapos pulóverkezdemény, az előző ilyen álmommal volt egyidős...szóval nem csak vicc, hanem fura is :D
:O azért ez félelemetes egy kicsit.. hasznos lehet megtanulni befolyásolni az álmainkat, és tudni irányítani, de azért én úgy vagyok vele, hogy hozza csak a sors nekem .. :)
és Veletek volt már olyan, egy álmotokban ami hasonló szituációkban újra előjön?
Én például ha álmomban olyan helyzetben vagyok, hogy menekülnöm kell és csak a víz az utolsó menedék, akkor tudok vízben levegőt venni .. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!