Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha befolyásolni tudnád az...

Ha befolyásolni tudnád az emberek akaratát, mire használnád?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:

hát ez elég egyértelmű

jó csajok: velem akarjanak járni

hülyegyerekek: engem szolgálnának, meg néha bexopatnám őket

pénzes emberek: nekem akarnák adni a pénzt (bár igaz minek pénz, hisz anélkül is nekem akarnának adni mindent...)

2011. szept. 7. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Én a saját akaratomat befolyásolnám.

Megoldódna néhány problémám.

Persze, rávehetnék valakit, hogy akarjon a barátom lenni,

de az milyen lenne már... nem akarnék olyan barátot. :D

2011. szept. 7. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha ilyen képességeim lennének azt hiszem hamar átkerülnék a "sötét oldalra". Ha régebben teszed fel a kérdést akkor azt írtam volna hogy mindenkit kifaggatnék hogy mit gondolnak rólam de úgy hogy közben nem tudnának hazudni. Manapság viszont már nem tud foglalkoztatni mások véleménye.

Ahogy az első írta, minden jó csajt ágyba vinnék, a hülyegyerekeket mindig megszívatnám valahogy, akiről tudom hogy megbízhatatlan, hazudozó azt őszinteségre szuggerálnám még akkor is ha neki ebből oltári nagy baja származik később (ő hazudozott akkor egye meg amit főzött) stb. Egyszóval enyém lenne a világ :)

2011. szept. 7. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

"...nem vagy éhes..nekem akarod adni a fánkodat...;le akarod venni a blúzodat...;Nem akarja bekérni azt a nyomtatványt;Ingyen van;csak köztársasági váltóm van,de a váltó is megteszi.

Ki mint magának ossza be megfelelő helyzetre. Az utolsó az űrhajóvásárláskor hasznos.

2011. szept. 7. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Kibékíteném, és békéssé tenném az embereket.
2011. szept. 7. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Mikor, milyen kedvem van. Vidám egy élet lenne.
2011. szept. 7. 21:30
 7/9 anonim válasza:

megpróbálnám elérni, hogy a másoknak ártó szándékú gondolatokat írtsák ki magukból, ha mégis erre vetemednének, fizikai fájdalmat érezzenek, ha pedig konkrét gyilkosságot akarnának, haljanak ők bele.

voltaképp arra sarkallnám őket, hogy gondolkodásmódjukat úgy alakítsák, hogy másokon segítsenek, a világot egy jobb hellyé tegyék, önzőségükkel számoljanak le. építsenek, mint romboljanak.

2011. szept. 7. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Először az önző dolgok.

Szereznék egy csomó jó ruhát meg mindent, hogy azért legyen is valami alapja annak, hogy majd mindenkit arra kényszerítek, engem csodáljanak. Pasiznék ezerrel, mindent megadnék magamnak. :D Szóval élvezném az életet. ^^

Most a "jólelkű" dolgok. :D Segítenék a világ összes rászorulóján (ember, állat, növény...).

2011. szept. 8. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Arra hogy azt csinálják amit én akarok.
2011. szept. 11. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!