Tudjuk befolyásolni az álmainkat?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 18:01
1/13 anonim válasza:
azthiszem igen de hogy akarod befolyásolni? kicsit lehetne pontosabb is a kérdés(:
2/13 A kérdező kommentje:
napok óta azt álmodom, h. vmilyen módon meghal Anya .. :/ ( betegségben, kórházban, megölik ) .. szóval elég "változatos" .. mostanában van pár dolog ami aggaszt, de nem vagyok pszichésen zavarodott .. :) tudom hogy azt jelenti, hogy ' sokáig fog élni ', de azért elég brutális .. vége lehetne már.
2010. febr. 21. 18:06
4/13 anonim válasza:
persze, tudatos álmodás, keress rá
5/13 anonim válasza:
Van olyan hogy tudatos álmodás. Azzal biztos menni fog csak meg kell tanulni.
6/13 anonim válasza:
nemtudom..esetleg probálj másra gondolni elalvás elött..bár gondolom ezt már probáltad de a tudatos álmodás nem rossz sok sikert(:
7/13 anonim válasza:
nem tom!! csak azt h mások tudják a mienket! :S
tom mert van 1 rokonom aki ezekkel a dolgokkal
foglalkozik
8/13 A kérdező kommentje:
nemtudom..esetleg probálj másra gondolni elalvás elött.. --> édesvagy, nem szoktam arra gondolni lfekvés előtt hogy meghal anyukám .. :) de persze értelek, majd próbálok intenzívem lelkibékét teremteni, köszönöm a válaszokat :)
2010. febr. 21. 18:38
9/13 anonim válasza:
Forum.index.hu --> keresd a Tudatos álom topikot.
10/13 anonim válasza:
Én ha rosszat álmodok akkor annyira erősen gondolok arra hogy ez csak álom meghogy igazábol csak alszok. és ha akarok magamtól felébredek. de sokszor tudom hogy csak álmodok és direkt nem ébredek fel mert akkor tudok olyan dolgokat is csinálni hogy ajajj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!