Mikor követnél el öngyilkosságot?
Figyelt kérdés
Mikor éreznéd úgy h már nincs mit keresned a földön?2008. aug. 28. 02:31
32/45 anonim válasza:
Akár most is,ha lenne rá lehetőségem,mert tejesen egyedül vagyok a világban,sajnos senki se szeret,még a család se.
Úgy érzem kiégtem.Sokan mondták is,pl:oszt.társak,tesóm,minek élek mi örömöm van az életben,mért nem kötöm fel magam,ezek után mit mondjon a ember....
33/45 anonim válasza:
Előző válaszoló. Kicsit sem sajnállak. Sőt megvetlek. Az én életemben sincs semmi boldogság, nagyon ritkán esetleg, normális ember számára édeskevés. De flegmán állok hozzá, nem érdekel, önző vagyok, teszek rá, hogy ki hogyan vélekedik, élek mert jólesik élni. A gyűlöletet is lehet szeretni.Neked is ezt javaslom.
34/45 anonim válasza:
Aki öngyilkos akar lenni a leggyávább ember!!!!!!!!! Fél szembenézni azzal amitt elkövetett
35/45 anonim válasza:
Most családi problémák miatt, de nem tudom..
36/45 anonim válasza:
Ha elakar hagyni a párom akit őrólten szeretek
37/45 anonim válasza:
Én most kb egy órája hánytam ki egy csomó gyógyszert, meggondoltam magam félúton....
De úgy gondolom, hogy az életem borzalmas minden téren, nem látom értelmét. Szinte csak rossz dolgok történnek velem, kilátástalan. Bárcsak meghalnék valami balesetben....
38/45 anonim válasza:
Ha elveszteném a családomat és a páromat.Volt már úgy,hogy megpróbáltam öngyilkos lenni,mert elhagyott a szerelmem,de eszembe jutottak azok az emberek,akiknek hatalmas fájdalmat okoznék és akiket szeretek.Ők pedig a családom.És nekik nem tudnék ekkora fájdalmat okozni.
39/45 anonim válasza:
nem értem miért kell sűrgetni a halált. Az emberek 100 százaléka meghal, nem 99,999 hanem 100. Nem akarsz annyit szenvedni? Miért akarsz előbb odaérni valahova, ha úgy is megvárnak? A vég ugyanaz. Ha van túl világ ha nincs, hatalmas megpihenés.
40/45 anonim válasza:
Ha tudnám hogy a problémámra már nincs megoldás és senki sem tudna segíteni rajtam.Hiába mondják hogy mindent meglehet oldani mert ez nem így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!