Mikor követnél el öngyilkosságot?
Figyelt kérdés
Mikor éreznéd úgy h már nincs mit keresned a földön?2008. aug. 28. 02:31
1/45 anonim válasza:
Soha!
MIvel minden problémát tudni kell megoldani,még a legkilátástalanabb helyzetből is van kiút, hidd el!
2/45 anonim válasza:
Akkor,ha elütnék autóval egy gyereket,akkor biztos öngyilkos lennék,ezt már nem tudnám tolerálni sehogyan se! /az előzö válaszadó vok,rájöttem nincs mindenre megoldás/.
3/45 anonim válasza:
HA a gyermekem meghalna,vagy pàrom..............
4/45 anonim válasza:
Ha az életben csak fájdalom ér, és semmi öröm.
5/45 anonim válasza:
Ha a két emberrel, akiket a világon a legjobban szeretek / férjem és a lányom / történne valami, akkor értelmetlenné válna az életem és tuti véget vetnék neki.
6/45 anonim válasza:
Ha annyira nem tudnék magamról gondoskodni(betegség,baleset),hogy mindenben másra szorulnék.Akkor kérném,hogy öljenek meg,ha magam nem tudom azt se elvégezni. Nagyapám is öngyilkos lett ebből az okból,és meg tudom érteni.
7/45 anonim válasza:
most az mondanám soha,de lehet h.lenne olyan helyzet amit képtelen lennék feldogozni..
8/45 anonim válasza:
bár elég gyáva vagyok,de az elkeseredettség lehet h.erőt adna..-az előző válaszoló-
10/45 anonim válasza:
Soha! Emberek gondolkodjatok: EGYSZER élsz, ez nem olyan visszacsinálható! És gondold el: az élet biztos, a halál bizonytalan! Mármint nem tudjuk, mi történik a "túlvilágon". Miért cserélnéd el a biztos életed valami bizonytalanra? Mert lehet, hogy sokkal, de sokkal rosszabb, mint az éhezés, a fájdalom vagy akármi más. Miért vágyik valaki erre??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!