Szerintetek van annak bármi előnye, hogy nagyon magas lettem (190cm)?

#1:
Ezt amúgy ki találta ki?Mert nem először olvasom már itt..de semmi valóságalapja nincs.174 centis haveromnak bomba nője van,176 centis haveromnak szép barátnője van,175 centis haveromra tapadnak a nők mindenhol...ha az utcán végignézek,szintén nem égimeszelőkkel látok szép csajokat,hanem tök átlag magas,de azért jó kinézetű srácokkal.Szerintem sehol sem alapkövetelmény,hogy magas legyen a fiú,még az se,hogy magasabb,mert nagyon sok ugyanolyan magas párt ismerek.Nagyon nem ezen múlik,különben nekem és a magas haverjaimnak lenne barátnője,hogy ennyire tetszene nekik ez.

Ha a magasságot nézzük a párom 188 cm, nekem bejön, de azért, mert mint embert is nézem ez csak plusz, hogy ilyen magas.
Előnye pl. boltban eléred, amit a kisebb nem. Szerintem hozzáállás kérdése, lásd meg a jót benne.
Én imádom a széltében-hosszában nagy darab pasikat. Nem kell hogy izmos legyen. Egyél többet. :)
Átlagos magasságom van (párválasztásnál nem lényeg, de), szeretem, ha nem kell ugrálnom, vagy "lépcsőt" gyártanom ha kell valami föntről. El tudok olvadni, ha a boltban valaki mosolyogva levesz nekem valamit, amit nem érek el.
És aki magas, annak többnyire nagy a tenyere. Szeretem, ha a 38-as lábam simán belefér egy jó meleg férfi tenyérbe. (persze, ha szereti a srác a lábakat)
Nem utolsó sorban meg messze ellátsz ha tömeg van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!