Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek van annak bármi...

Szerintetek van annak bármi előnye, hogy nagyon magas lettem (190cm)?

Figyelt kérdés
Nehezebben tudok izmosodni és idétlen a nyúlánk testem.Van valami pozitívum abban,hogy nem átlag magas vagyok?Mert én nem látom..
2015. ápr. 17. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Van, mert a magasság minden lánynál előny, sőt, alapfeltétel.
2015. ápr. 17. 17:25
 2/9 anonim válasza:
Minden alkatnak megvan az elonye hatranya...enis ilyen vagyok 188cm kicsit izmos csak es szalkas..
2015. ápr. 17. 17:25
 3/9 anonim válasza:
Messzebbről is eléred a távirányítót.
2015. ápr. 17. 17:27
 4/9 A kérdező kommentje:

#1:

Ezt amúgy ki találta ki?Mert nem először olvasom már itt..de semmi valóságalapja nincs.174 centis haveromnak bomba nője van,176 centis haveromnak szép barátnője van,175 centis haveromra tapadnak a nők mindenhol...ha az utcán végignézek,szintén nem égimeszelőkkel látok szép csajokat,hanem tök átlag magas,de azért jó kinézetű srácokkal.Szerintem sehol sem alapkövetelmény,hogy magas legyen a fiú,még az se,hogy magasabb,mert nagyon sok ugyanolyan magas párt ismerek.Nagyon nem ezen múlik,különben nekem és a magas haverjaimnak lenne barátnője,hogy ennyire tetszene nekik ez.

2015. ápr. 17. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha a magasságot nézzük a párom 188 cm, nekem bejön, de azért, mert mint embert is nézem ez csak plusz, hogy ilyen magas.

Előnye pl. boltban eléred, amit a kisebb nem. Szerintem hozzáállás kérdése, lásd meg a jót benne.

2015. ápr. 17. 17:40
 6/9 anonim válasza:
Mondjuk 172 centis lanykent nem is nagyon mondhatok mast, de szerintem nagyon jo magasnak lenni. Nagyon sok lanynak elony, sot van akinel feltetel is. Szerintem jo, es el nem tudok kepzelni olyan lanyt aki ne szeretne, hogy a parja melle siman felvehet egy magassarku cipot is, es hidd el, jo erzes a lanyoknak olyan pasival lenni, aki mellett ugy tenyleg biztonsagban erzik magukat. Legalabbi en igy vagyok ezzel.:)
2015. ápr. 17. 17:53
 7/9 anonim válasza:

Én imádom a széltében-hosszában nagy darab pasikat. Nem kell hogy izmos legyen. Egyél többet. :)

Átlagos magasságom van (párválasztásnál nem lényeg, de), szeretem, ha nem kell ugrálnom, vagy "lépcsőt" gyártanom ha kell valami föntről. El tudok olvadni, ha a boltban valaki mosolyogva levesz nekem valamit, amit nem érek el.

És aki magas, annak többnyire nagy a tenyere. Szeretem, ha a 38-as lábam simán belefér egy jó meleg férfi tenyérbe. (persze, ha szereti a srác a lábakat)

Nem utolsó sorban meg messze ellátsz ha tömeg van. :)

2015. ápr. 17. 17:53
 8/9 anonim válasza:
En is 189 centi vagyok. Hat sok jo van benne szerintem. Bar nagyon szokott fájni a nyakam mert ha a barátnőm megakar csókolni mindig lehuzza a fejem es ha sokaig igy van megfájdul a nyakam. En szerencsésen nem vagyok sovány inkabb izmosabb kicsit az átlagnál. Nekem a meretemmel csak Ennyi bajom van jelenleg 15/f es a barátnőm 167cm
2015. ápr. 17. 20:14
 9/9 A kérdező kommentje:
izmosan mázli
2015. ápr. 17. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!